|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

09-06-2007, 13:29
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by csofika
Teljesen felháborodva olvasom ezt a topikot, hogy a rengetés miatt bárkit is anarchba tesznek. Na nehogy má............
Én például szívből imádok rengetni. Nagyon jó megoldás a tolis országokat gyengíteni.
Szerintem a játék elveszti a varázsát, ha mindenki összepisili magát egy kis támadáson, legyen az varis, tolis, vagy hadis akció.
Ha például én kiválasztok egy orit és felgyújtom, lerengetem, vagy lepusztítom, nehogy szaladjon már az anyuci szoknyájához (Ati  , hogy milyen játék ez a csúnya bácsik bántanak.
Ha lealázok egy országot, akkor majd újra kezdi a játékot és megtanulja normálisan felépíteni az oriját. (persze nemcsak magamat, hanem mást is értek alatta), vagy elmegy szabira.
Elég durva lenne, ha a "jogos önvédelem" meg "haszonszerzési célzat" és egyéb mondvacsinált szlogenek hatása alatt folyna a játék.
|
Ajánlom figyelmedbe a játékszabályokat. Csodákra képes, ha ismered.  Különösen miutánb már kijelentetted, hgy elolvastad és elfogadtad azokat.
|

09-06-2007, 13:40
|
Banned
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
Kedves játékostársaim. Miért akarja mindenki tudni, hogy melyik országgal játszom?
Ha megtudnátok, hogy melyik az orim és alaptalanul támadnátok meg, akkor nem jelentené az a játékszabályok megszegését?
Csak azért mert csofika ártatlan, még nem kell rögtön bántani és belémrúgni, engem szeretni kell 
|

09-06-2007, 13:46
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Szerintem azert mindennek meg van a maga helye és ideje.
Csak ugy poenbol rengetni es szivatni valaki az nem fair játék hane am masik játékának az ellehetetlenítése.
Ha modnju kvalaki beut téged és te rengeted az ok tiszta sor. De csak ugy poenbol szivatni valakit az ne maz...
|

09-06-2007, 13:56
|
Banned
|
|
|
|
Kedves Alba! És az a valaki aki beüt miért üt be, ha én őt nem bántottam?
Száz szónak is egy a vége, vagy tolvaj, vagy hadis, vagy varis akcióval kezdődik egy csata.
Mitől erkölcstelenebb egy rengetés (főleg úgy, hogy úgyis rájönnek ki volt az), mint egy tolis vagy hadis akció?
Én, mint óriás a tolvajoka különben sem szeretem.
|

09-06-2007, 14:33
|
Junior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
OFF:
Atinak!
Én elkészítettem a saját Hódító Kézikönyvemet, a topikokban elhangzott hozzászólások kimásolásával, csak az érdemieket meghagyva, szerzőikkel együtt.
Valamelyest javítva van és formázva. Nekem ebben a formában sokat segített, habár nem vagyok kezdő játékos, igaz csak most regeltem a fórumban.
Ha gondolod átküldhetem, ezzel talán könnyítve a Kézikönyvvel járó munkát, de az is lehet hülyeség. Jó 125 oldal.
Mivel PM-et nem lehet neked küldeni, ezt hátha elolvasod.
|

09-06-2007, 20:51
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Kedves Alba! És az a valaki aki beüt miért üt be, ha én őt nem bántottam?
Száz szónak is egy a vége, vagy tolvaj, vagy hadis, vagy varis akcióval kezdődik egy csata.
Mitől erkölcstelenebb egy rengetés (főleg úgy, hogy úgyis rájönnek ki volt az), mint egy tolis vagy hadis akció?
Én, mint óriás a tolvajoka különben sem szeretem.
|
off
Csofika! a játék neve, mint láthatod, amikor belépsz a játékba: Hódító. Ebből mire következtetsz? nagy a valószínűsége, hogy harcolnak benne, területeket foglalnak. Ez nem a másik bántása, hanem a másik minnél feljebb jutása. Benne is van a leírásban, egyből a nyitóoldalon. szintenként kell a legmagasabbra jutni, hogy a legjobb legyél. ha nem is sikerül a legjobbnak lenned, akkor minnél jobb helyezést elérni, vagy amit te elvársz magadtól.
Továbbá: erkölcstelenség alatt legtöbbször az van értve, hogy míg a másik két akció az esetek nagyon nagy százalékában nyereségre megy, legyen az föld legfőképpen a hadisok esetén, a tolisok esetén nyersi, rúna, teki, pénz.
Lehet, hogy ezeknek vannak előkészületei, toli ill. variakciókkal, de a végjáték mindig ugyanaz. nyereség. ha a másik fél szenved tőle akkor is.
Csak egy kérdésre lennénk mindnyájan kíváncsiak. Hogy miért is írod oly sokszor, hogy rengetés, aztán agyő balra el. Még ha rá is jönnek? mi értelme van rengetni a körülötted lévő orikat? ha megtudják úgyis bosszú lesz a vége.
Valamint ebben mi a haszonszerzés? nehogy azt mondd, hogy a pontlistában így jutsz feljebb. ezt senki nem veszi be. pedig már leírtad ezt. 200 hekin rengethetnéd az atyaúristent is. akkor sem leszel bent az A-ban.
Ne haragudj meg, de ez nálad egy betegség?
|

09-06-2007, 20:57
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Toti
off
Csofika! a játék neve, mint láthatod, amikor belépsz a játékba: Hódító. Ebből mire következtetsz? nagy a valószínűsége, hogy harcolnak benne, területeket foglalnak. Ez nem a másik bántása, hanem a másik minnél feljebb jutása. Benne is van a leírásban, egyből a nyitóoldalon. szintenként kell a legmagasabbra jutni, hogy a legjobb legyél. ha nem is sikerül a legjobbnak lenned, akkor minnél jobb helyezést elérni, vagy amit te elvársz magadtól.
Továbbá: erkölcstelenség alatt legtöbbször az van értve, hogy míg a másik két akció az esetek nagyon nagy százalékában nyereségre megy, legyen az föld legfőképpen a hadisok esetén, a tolisok esetén nyersi, rúna, teki, pénz.
Lehet, hogy ezeknek vannak előkészületei, toli ill. variakciókkal, de a végjáték mindig ugyanaz. nyereség. ha a másik fél szenved tőle akkor is.
Csak egy kérdésre lennénk mindnyájan kíváncsiak. Hogy miért is írod oly sokszor, hogy rengetés, aztán agyő balra el. Még ha rá is jönnek? mi értelme van rengetni a körülötted lévő orikat? ha megtudják úgyis bosszú lesz a vége.
Valamint ebben mi a haszonszerzés? nehogy azt mondd, hogy a pontlistában így jutsz feljebb. ezt senki nem veszi be. pedig már leírtad ezt. 200 hekin rengethetnéd az atyaúristent is. akkor sem leszel bent az A-ban.
Ne haragudj meg, de ez nálad egy betegség?
|
nem ő az egxedüli aki ebbe leli örömét már volt dolgom pár ilyen zugkártevővel.4-5 rombi és annyi varija sem marad hogy rengessen.Ha ezt mindenki meg is teszi veled Csoffika vagy bemészárol úgy rendesen gyorsan elmegy tőle a kedved.Kívánom minél hamarabb akadj vele valami erősebb bandába 
|

09-07-2007, 06:57
|
Banned
|
|
|
|
Na jó, most már elvettétek a kedvem a rengetéstől. Csak az a baj, hogy akárhányszor beleélem magam a hódításba, próbáltam hadis törppel, orkkal, akkor mindig halálra szívatnak a varisok, meg tolisok.
Tehát most majd megpróbálom a tolis embert, azzal majd haszonszerzés céljából gyújtogatni fogok  , de csak a kedvetekért lopok majd egy kevés tekit is 
|

09-07-2007, 14:12
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
anno ugy fél éve a szövibe lusták voltunk messzire menni igy ha volt célpont akkor közelebb rengettük öt, hadd pihenjenek a pacik meg ha közelebb van a célpont akkor hamarabb mehetünk ujra
Vagy mikor volt egy elfünk és fedezni nem tudott akkor kellett pár mészár hogy beférjen a piciny lovaságával kivülröl ugy tünhet ez mintha csak szorakoztunk volna pedig csak az elf-et akartuk földhez jutatni
|

09-07-2007, 14:13
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 2%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Na jó, most már elvettétek a kedvem a rengetéstől. Csak az a baj, hogy akárhányszor beleélem magam a hódításba, próbáltam hadis törppel, orkkal, akkor mindig halálra szívatnak a varisok, meg tolisok.
Tehát most majd megpróbálom a tolis embert, azzal majd haszonszerzés céljából gyújtogatni fogok  , de csak a kedvetekért lopok majd egy kevés tekit is 
|
jó de kérlek csak 2 körön belülről   
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|