|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-03-2007, 17:11
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Princ
Synkel, mondta a tag, hogy nem tud semmit se, csak a súgót látja. Ergo csak házszámot tévesztett a kérdéseivel, és nincs rossz szándéka, ne bántsd az ifjút.. 
|
Majd egyszer ha annyi élettapasztalattal rendelkezel mint én, ráadásul az arcod is akkorára nő rájössz, hogy egy újonc A-s nem így beszél. Olyan ez, mint mikor a jksz-es topicokban felbukkannak 1-2 hsz-el rendelkező fórumosok, és védik a csalást...
|

09-03-2007, 17:14
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Majd egyszer ha annyi élettapasztalattal rendelkezel mint én, ráadásul az arcod is akkorára nő rájössz, hogy egy újonc A-s nem így beszél. Olyan ez, mint mikor a jksz-es topicokban felbukkannak 1-2 hsz-el rendelkező fórumosok, és védik a csalást...
|
Abban az esetben nem szeretnék túl sok élettapasztalathoz jutni..
|

09-03-2007, 18:23
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
|
Ez durva volt. Szerencsere tisztan latszik, hogy nincs igazad. De ennyire paranoiasnak nem kellene lenned. Mar csak az erdekel, kirol tudnad elkepzelni, hogy ilyen miatt uj nevet regeljen? Egyszeruen az otlet is nevetseges (legalabbis szamomra) 
Nagyon rosszindulatu vagy... :P

09-03-2007, 18:39
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ez durva volt. Szerencsere tisztan latszik, hogy nincs igazad. De ennyire paranoiasnak nem kellene lenned. Mar csak az erdekel, kirol tudnad elkepzelni, hogy ilyen miatt uj nevet regeljen? Egyszeruen az otlet is nevetseges (legalabbis szamomra) 
Nagyon rosszindulatu vagy... :P
|
Szerencsére sose tagadtam 
Amúgy több ilyenről is tudok, de nem ennek a topicnak a témája.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|