Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
Old 09-01-2007, 16:31
belas belas is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

1, Lehessen menni szabira,de csak nehezitéssel...

2, ne vesszenek az ötös szinten a vérdijasok,bár egy uj vérdijforma az alapoktol kéne,hogy kezdődjön...
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 09-01-2007, 16:33
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by belas View Post
2, ne vesszenek az ötös szinten a vérdijasok,bár egy uj vérdijforma az alapoktol kéne,hogy kezdődjön...

Akkor most döntsd el, hogy melyikre szavazol.
Old 09-02-2007, 07:34
belas belas is offline
Member

2, nemaradjon akkor az ötösön se....igy egal...
Reply With Quote
Old 09-02-2007, 18:48
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

1. Mehessen mindenki szabira.
2. Törlődjön mindenhol a vérdíj.

Amúgy a morálromlásosnak nincs értelme... ugyanis attól nem fog hamarabb játszani kezdeni az, akinek szabis a vérdíjas orija, ha lemegy 50%-ra a morálja.
És születnek emberek.
Reply With Quote
Old 09-03-2007, 09:56
Pax Hungaricum
Guest

Longevity: 0%

Ok, de valami büntetés csak kéne... Hiszen a szabadság egy "menekülőút" azoknak, akiknek nincs semmi baja, csak évente egyszer behozzák azonosításra.

Hangsúlyozom: ez a tevékenység (tehát hgoy csak mutatóba van neki vérdíja) engem egy cseppet sem zavar! Megszerezte, és ha csak mutaogatni akarja, mutogassa! Én csak azért szólok bele a szabizós témába, mert ez a dolog valaki(k)nek az elején bántotta a szemét. Szóval hogy mindenkinek legyen egy kis igaza, lehessen szabizni, de valami csak kéne, hogy azoknak is "jusson valami", akik a szabira menés kitiltását akarták, hogy ne lehessen "csak mutogatni" a vérdíjas orikat.

Viszont:
1. Ha leesik a vérdíj, ha szabizik, annak nincs értelme. Mert aki lever egy védettet, és utána leszabizik 72 órára, és visszajön, akkor 'büntetlenül' megúszta a tettét. Tehát aki nem akarja mutogatni, és nem akar piros számot, és nem akarja, hogy a fejvadász-jelöltek egész nap őt verjék, akkor kiszabizik, aztán megvárja, hgoy leessen...

2. Ha fokozatosan esik le, az nem jó, mert újabb számolós bigyó + az 1-es pont = menekülés. nem jó.

3. Ha esetleg növekedne a vérdíj, akkor meg midneki ütne 11-et, aztán szabizna... nem jó.

4. ha bármilyen maluszt kap a szabi miatt, akkor (a leírtak szerint) még jobban szabin maradnának. ez sem jó.

Akkor nem tudom mivel lehetne megbüntetni azokat, akik vérdíjjal ksizabiznak hosszó időre...

(szerintem inkább le kéne beszélni azokat, akik felvetették a dolgot, hgoy 'no szabi', hogy egnedjenek ezügyben. vagy találják ki, mivel kéne megbüntetni a szabizás. Esetleg naponta 1 VIP kör levonás / szabis nap... Ezt csak úgy fél füllel hallottam.. talán jó ötlet, de én nem hiszem, hogy támogatnám... Bár szerintem jó módosítás lenne, aki elmegy nyaralni 2 hétre, az a 14 nap nem vágja haza... de nem lehetne évekig szabizni. Vagy ha igen, az a hódító játéknak jól jönne... Szóval van benne ráció... De a napi 1 VIP kört talán nem támogatnám. Talán 2 naponta 1 VIP kör minuszba... - de csak ha már midnenképp büntetni kell a szabit.)
Reply With Quote
Old 09-03-2007, 10:00
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum View Post
játéknak jól jönne... Szóval van benne ráció... De a napi 1 VIP kört talán nem támogatnám. Talán 2 naponta 1 VIP kör minuszba... - de csak ha már midnenképp büntetni kell a szabit.)
Most szórakozol?
Évi 250, vagy 125Ft-on minek vitázni?
Old 09-03-2007, 10:02
Pax Hungaricum
Guest

Vagy még valami eszembe jutott!
Legyen olyan, mint a Zéró-Start!

Csak azt az országot lehessen szabadságra tenni, amire már legalább 5 (vagy mondjuk 10) VIP SMS-nyi VIP-rendelés érkezett. Tehát aki már régóta VIP-el, az mehessen el büntetlenül, aki meg nem VIP-el régóta, az meg egyáltalán...
És a zéróhoz hasonlóan, mondjuk ha 1 éven belül (az 1 az nagyon kevés, elgyen 5) 5-nél többször mész szabira, vonjon le 100 VIP kört.
Így a VIP orik évente 5-ször büntetlenül szabadságolhatnának. A 6. szabi meg már VIP körbe kerülne (mint az évenkénti zéró).

Megvalósítható?
Elfogadható ötlet? (Csak ötlet, nem javaslat! Ha Ati megvalósíthatónak tartja, akkor a véleménykre volnék kíváncsi.)

Tudom Ati, hogy nem akarsz több számolást. De ez szerintem nagyon minimál plusz számadattal jár valójában, és tök egyszerű.
Reply With Quote
Old 09-03-2007, 10:03
Pax Hungaricum
Guest

Nem szórakozok... Nem az én fejemből pattant ki a napi 1 VIP kör minusz....
Szerintem sem jó ötlet, ezt írtam is.

De pl egy zéróstarthoz hasonlót már el tudnék képzelni, és nem is lenne bonyolult. (A zéró sem az)
Reply With Quote
Old 09-03-2007, 10:05
J.Ati J.Ati is offline
Senior Member

Longevity: 93%

Pax Hungaricum!

Szerintem aúú nem akarja sehol a vérdijat szóval,ha az ő írására reagáltál akkor nem kell büntetni a szabizást ,mert nem is szeretné a vérdíjat egyálltalán

Quote:
Originally Posted by aúú View Post
1. Mehessen mindenki szabira.
2. Törlődjön mindenhol a vérdíj.
Quote:
Ok, de valami büntetés csak kéne... Hiszen a szabadság egy "menekülőút" azoknak, akiknek nincs semmi baja, csak évente egyszer behozzák azonosításra.
Reply With Quote
Old 09-03-2007, 10:05
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Nem szórakozok... Nem az én fejemből pattant ki a napi 1 VIP kör minusz....
Szerintem sem jó ötlet, ezt írtam is.

De pl egy zéróstarthoz hasonlót már el tudnék képzelni, és nem is lenne bonyolult. (A zéró sem az)
de a te fejedből pattant ki a 2naponta -1vipkör.
Az évi 125ft különbség. Erre mondom azt, hogy kit érdekel. (eltörpül a viopelés többi költsége mellett)
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules