|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

08-31-2007, 19:17
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Smouth Scroller, Sikoly!!!! Mielőtt ide irtok olvassátok már el az 1/A súgót légyszives!!! Gondolok itt arra hogy egy nagy ori ha kilép klánbol hibá üt be egy olyan "kisklánt" akiben 5ország van, 0hektárt fog foglani a klán legnagyobb országának terület különbsége miatt.
|
gyula, ha nem haragszol 3 ev massziv hodozas utan, ami alatt napi minimum 10-20 belepest takar, talan mar nem kene sugot olvasgatnom. nagyon jol tudom, hogy mikor lesz 0 heki a klanutes vegeredmenye. viszont hadd kerdezzem meg, hogy ha ugyis 0 lenne az eredmeny, akkor vajon remedy miert akarna kilepni az 1ik topklanbol, hogy usson nehanyat? hogy megmutathassa milyen az amikor ut 3-4szer 0-t? ugyan mar... termeszetesen azert, hogy beverjen egy 2-3 oris klant, akik osszerteke annyi mint az o orija. tehat a celpont a 1ertelmuen kisebb klanok. es nem kene hulyenek nezni az embert, amikor ezt kifogasolja. nem csak az a csoport 20-30 felso orija ismeri a sugot.
az a csoport nemcsak a tobb tizezer hekis orszagoke. es ez igy van jol.
|

09-01-2007, 01:20
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
gyula, ha nem haragszol 3 ev massziv hodozas utan, ami alatt napi minimum 10-20 belepest takar, talan mar nem kene sugot olvasgatnom. nagyon jol tudom, hogy mikor lesz 0 heki a klanutes vegeredmenye. viszont hadd kerdezzem meg, hogy ha ugyis 0 lenne az eredmeny, akkor vajon remedy miert akarna kilepni az 1ik topklanbol, hogy usson nehanyat? hogy megmutathassa milyen az amikor ut 3-4szer 0-t? ugyan mar... termeszetesen azert, hogy beverjen egy 2-3 oris klant, akik osszerteke annyi mint az o orija. tehat a celpont a 1ertelmuen kisebb klanok. es nem kene hulyenek nezni az embert, amikor ezt kifogasolja. nem csak az a csoport 20-30 felso orija ismeri a sugot.
|
Te ennyire .... vagy, tenyleg? Azt hiszed, azert nyitottam ezt a topicot, mert en ki akarok lepni egyeniben, es utni akarok? Akkor kerlek, mutass egy olyan klant egyeniben, akiktol egyedul nem 0 foldet hoznek...
Ha nem tudsz, fogd be a szad, es ne irkalj alaptalan hulyesegeket. Koszi.
Ja, es ez Lotrnak szol, o is csak az tudja hajtogatni, hogy en akarok utni. En pl nem is tudok, fogjatok mar fel
Ugy latom Sati es Synkel utan Lotrnak es Smoothnak is fel kell kerulnie a mellozott listamra, mert egyszeruen felidegesitenek a butasagaikkal
Jelzem, en innentol ki is vonultam, mert csak par ember latja at mirol van szo, a tobbieket pedig ugysem lehet eltantoritani a "jaj, csunya nagy orik, megint olyan szabalyokat akarnak hozni, ami csak nekik jo" szovegtol. 
Last edited by Remedy; 09-01-2007 at 01:38..
|

09-01-2007, 01:57
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Te ennyire .... vagy, tenyleg? Azt hiszed, azert nyitottam ezt a topicot, mert en ki akarok lepni egyeniben, es utni akarok? Akkor kerlek, mutass egy olyan klant egyeniben, akiktol egyedul nem 0 foldet hoznek...
Ha nem tudsz, fogd be a szad, es ne irkalj alaptalan hulyesegeket. Koszi.
Ja, es ez Lotrnak szol, o is csak az tudja hajtogatni, hogy en akarok utni. En pl nem is tudok, fogjatok mar fel
Ugy latom Sati es Synkel utan Lotrnak es Smoothnak is fel kell kerulnie a mellozott listamra, mert egyszeruen felidegesitenek a butasagaikkal
Jelzem, en innentol ki is vonultam, mert csak par ember latja at mirol van szo, a tobbieket pedig ugysem lehet eltantoritani a "jaj, csunya nagy orik, megint olyan szabalyokat akarnak hozni, ami csak nekik jo" szovegtol. 
|
Öööö Remy, hadd kérdezzek vmit te látod az orid vagy én?
Én csupán feltételeztem, némi indítatást a javaslat mögött, és amennyiben nem Te de klánodon belül sok ember érdeke lehet, ugyanaz. Természetesen már megfigyeltem, h minden ellenérv butaság, hablaty...
Sajnálom, h jelenleg patt helyzet van, de kb 3 nap sem telt a Szkara távozása óta és máris itt sírtok, nem tudom de sztem gondolkodni kéne és ne egyből javasolgatni átgondolatlan változtatásokat... Ha nem így lenne akkor mértnem dobtad be korábban eme javaslatot? Talán mert eddig nem volt gondod?
Ha pár ember látja át a többség meg nem, akkor vajon ki az önérdekektől vezérelt?
De én vegyük úgy nem szóltam, mivel jelenleg teljesen semleges vok...
Last edited by LotR; 09-01-2007 at 02:04..
|

09-03-2007, 13:13
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
|
Teljes mértékben egyetértek.énsem ma kezdtem...És ilyenformában ez a súgóolvasgatás ajánlása sztem sértő!Nem azt mondtam hogy 8db 1500 hekis orit ütnek meg a nagyok hanem azt hogy relatíve kisebbet amibe simán beleférnek a 6-7-8k hekis orik akik szintén nem akarják 2kkörönként beveretni magukat.
Arwylalteljes mértékben egyetértek már akartam írni is.Ha tele vannak pénzzel a topklánok tessék fedezni.Nem kell a sírás onnan sem hogy 2000 hekit fedeztünk Remedy-n húde sokba került hanem fedezni még 2000-et!
|

09-03-2007, 13:30
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Sikoly
Teljes mértékben egyetértek.énsem ma kezdtem...És ilyenformában ez a súgóolvasgatás ajánlása sztem sértő!Nem azt mondtam hogy 8db 1500 hekis orit ütnek meg a nagyok hanem azt hogy relatíve kisebbet amibe simán beleférnek a 6-7-8k hekis orik akik szintén nem akarják 2kkörönként beveretni magukat.
Arwylalteljes mértékben egyetértek már akartam írni is.Ha tele vannak pénzzel a topklánok tessék fedezni.Nem kell a sírás onnan sem hogy 2000 hekit fedeztünk Remedy-n húde sokba került hanem fedezni még 2000-et!
|
Ezt a topic totál szétoffolása, de elárulnád, hogy egy nagy elf hogy fedezzen?
|

09-03-2007, 13:40
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwen
Ezt a topic totál szétoffolása, de elárulnád, hogy egy nagy elf hogy fedezzen?
|
nem tudom, engem súgot olvasni küldtek, de ezt már én is tudtam 1000 éve hogy ha az elfet választom 1 szint fölött nem fedezhetek és 1 szint fölött ütni se fogok tudni,cserébe kap a faj bonuszokat, szval valamit valamiért.
Ugyhogy szerintem vicces ha sír a nagy elf h nem tud feljebb menni, hisz neki odáig szólt a jegye- ezzel mielőtt fajt választ tisztában lehetne, vagy mikor még a fajt választotta nem volt akkora genius az elf barátunk?
Másik kérdés hol van a többi A-s?
Elég kevesen alkottak véleményt az ügyben sztem...

09-03-2007, 15:43
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
Másik kérdés hol van a többi A-s?
Elég kevesen alkottak véleményt az ügyben sztem...
|
Kis pont vagyok az 1A-ban, és nem akarok nagy ostobaságot írni, ezért még olvasok, gondolkodom, aztán majd megírom a tutit
Egyelőre ott tartok, hogy nem értem, miért kell néhány ember problémája miatt új szabályt hozni, de még csak szabályt módosítani is. Akik csak a fordulásig vannak az 1A-ban, azokat nem igazán érinti a probléma (3600 hektár környékén van a top 30%, és ez nagyon távol van a nagy klánok nagy országaitól), azok pedig, akik felfele törnek, oldják meg szabálymódosítás nélkül.
(Jó lenne tudni amúgy, hogy kb. hány ország van olyan gondban, hogy felfedezni már nagyon nem éri meg neki, ütnie viszont nincs kit; ha tényleg sok embernek van ilyen problémája, akkor érdemes vitatkozni, ha csak néhánynak, akkor szerintem indokolatlan bármilyen változtatás).
|

09-03-2007, 16:38
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Kis pont vagyok az 1A-ban, és nem akarok nagy ostobaságot írni, ezért még olvasok, gondolkodom, aztán majd megírom a tutit
Egyelőre ott tartok, hogy nem értem, miért kell néhány ember problémája miatt új szabályt hozni, de még csak szabályt módosítani is. Akik csak a fordulásig vannak az 1A-ban, azokat nem igazán érinti a probléma (3600 hektár környékén van a top 30%, és ez nagyon távol van a nagy klánok nagy országaitól), azok pedig, akik felfele törnek, oldják meg szabálymódosítás nélkül.
(Jó lenne tudni amúgy, hogy kb. hány ország van olyan gondban, hogy felfedezni már nagyon nem éri meg neki, ütnie viszont nincs kit; ha tényleg sok embernek van ilyen problémája, akkor érdemes vitatkozni, ha csak néhánynak, akkor szerintem indokolatlan bármilyen változtatás).
|
Kb 20-30 emberről van szó de nagyon kitartóan akarnak módosítani.Igazából engem nem fog érinten a téma mert énis csak fordulni járok A-ba.Ez annak lesz gond aki már kezdi beérni a nagyokat.Kérdésedre válaszolva nem érint sok embert.
|

09-03-2007, 16:42
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Sikoly
Kb 20-30 emberről van szó de nagyon kitartóan akarnak módosítani.Igazából engem nem fog érinten a téma mert énis csak fordulni járok A-ba.Ez annak lesz gond aki már kezdi beérni a nagyokat.Kérdésedre válaszolva nem érint sok embert.
|
Mindenkit érint, aki valamikor a legjobb akar lenni, vagy a legjobbak közé akar tartozni. Nyilván nincs túl sok ilyen ember. 
|

09-03-2007, 16:49
|
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Ne haragugyatok de erre anyit irok hogy pl minket könyen kirakkhatnának mivel a felső szövim eléggé fent van az az Ovoda alatt.
kilép pár ne legyen 90% barakos legyen egy alap 76% barakos
lépjenek ki 3 an
1 elf 1 ork 1 gnom
de még 65% barakkal is átütnek az a 11% férőhej meg marad véddeni én ezért nem igen értek vele 1 et mert mig mi csak termelünk Gabona igaz nem sokat de legalább azt sem kell megvenni.
de azt sem akarom hogy 35% barak tornyos ijjal viszot bevéddeni magunkat
amugy a szövim szerintem fordulna ha meglenne a min.hekije de az meg 9500 hekin van.
Nem a Pannon rol van szó meg a Bigröl.
Öszintén megmondom tartok az ovodátol.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules