| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |  

| 

07-15-2007, 22:48

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 99%      |  |  

| 
 Másrészt viszont még lenyűgözőbb lesz a játékélmény, ha a mostani kemény 48 aktív játékosnak majdnem a fele egyszercsak eltűnik    
(Bár végre esélyem lenne egy csoportban a top 25-ben lenni    ) |  

| 

07-16-2007, 10:55

|  
	| 

| Member |  | 

| 
 Nem tudom... nekem tűnik csak úgy remedy írásából és a szkarások válaszából, hogy eddig sem volt nagy játék de eztán főleg nem lesz?
 Ha már azoknak az játékosoknak akiknek esélyükvan B-ből orit forgatni is unalmas lett a játék és az őket üldözők elveszítik a játékcélt, rengeteg amúgy hódot szerető játékos meg a fordulási lehetetlensége miatt (és igen mondjon ATI bármit a vip és az időkorlátok miatt) már jó ideje abbahagyta....

Körbenézve a szinteken pangás mindenütt,Háát mit mondjak, sajnálom. (én is szk-s ori vagyok tudom nem sokat segítek ezzel a játkon, de meguntam)

reméljük vmi vhogy azért még életet lehelhet a játékba.
 |  

| 

07-16-2007, 11:50

|  
	| 

|  | Member |  | 
					Join Date: Jan 2006 Location: Mezőberény vagy Ildeenél Szegeden :-) 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Everlasting  reméljük vmi vhogy azért még életet lehelhet a játékba. |  Kezdjük azzal, hogy megfizethető legyen a vip, mert a mostani ára pofátlanság! Ha magyarban és románban egyforma miért kell angolban és németben 2x ennyiért adni?
				__________________Egy: törj az égig!
 Kettő: tarts ki végig!
 Három: nevess, ha fáj!
 Négy: üss, ha muszáj!
 Öt: tartsd a várat!
 Hat: védd a társad!
 Hét: tiéd a hit!
 Nyolc: a zászlót vidd!

Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
 |  

| 

07-16-2007, 11:51

|  
	| 

|  | Member |  | 

| 
 Remyék eltűnésével én éppen emiatt hagynám abba azonnal! 

|  

| 

07-16-2007, 11:52

|  
	| 

| Administrator |  | 

Activity: 28% Longevity: 100%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Arwyl szelleme  Kezdjük azzal, hogy megfizethető legyen a vip, mert a mostani ára pofátlanság! Ha magyarban és románban egyforma miért kell angolban és németben 2x ennyiért adni? |  A VIP tagság árainak meghatározása nem fórumtéma. |  

| 

07-16-2007, 12:57

|  
	| 

|  | Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Ati  A VIP tagság árainak meghatározása nem fórumtéma. |  Tanácsnak szántam, termélszetes hogy nem fórumtéma, és egyértelmű, hogy a játék tulajdonosa(i) határozza meg az összeget. De szerintem sok embert ez tántorít el.

|  

| 

07-16-2007, 14:20

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Ati  A VIP tagság árainak meghatározása nem fórumtéma. |  Ha úgy nézzük hogy ez egy szolgáltatás,akkor teljesem igazad van Ati: a tulajdonos döntése hogy mi az ára a játéknak és hogy mik a feltételek (pl időkorlát).

Az viszont már forumtáma, hogy ott vipes orimmal is állok, mert nem nyújta a játékörnyezet miatt azt az élményt a játék amiért játszanék? (mert pl sokan nem fognak ennyit fizetni az As vergődésért)- és ami miatt feleslegesen fizettem? |  

| 

07-17-2007, 09:23

|  
	| 

| Member |  | 

| 
 Azért azt vegyétek figyelembe, hogy az angol és a német verzió (elvileg) nem ugyanazoknak szól, akik a Hódítót játsszák, hanem olyan arcoknak, akik kipróbálnák a játékot, de nem beszélnek magyarul. Márpedig az a néhány euró/hó, ami nekünk soknak tűnik, az sok helyen nem nagy összeg. 
 Szerintem elég egyértelmű, hogy a magyar és a román miért olcsóbb a német és az angol verziónál; ha mi mégis akarunk ott is országot, ráadásul VIP-el, akkor annyit fizetünk és kész.
 |  

| 

07-17-2007, 10:00

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 98%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by laci  Azért azt vegyétek figyelembe, hogy az angol és a német verzió (elvileg) nem ugyanazoknak szól, akik a Hódítót játsszák, hanem olyan arcoknak, akik kipróbálnák a játékot, de nem beszélnek magyarul. Márpedig az a néhány euró/hó, ami nekünk soknak tűnik, az sok helyen nem nagy összeg. 
 Szerintem elég egyértelmű, hogy a magyar és a román miért olcsóbb a német és az angol verziónál; ha mi mégis akarunk ott is országot, ráadásul VIP-el, akkor annyit fizetünk és kész.
 |  Ez mind igaz, ennek ellenére mindenkinek látnia kell, hogy akárkinek is szól az angol vagy a német verzió mindkettőt a magyar "hódfanclub" tartja életben. Ha csak azok játszanák akiknek szól akkor évekig 1000 letöltés alatt maradna a látogatottsága. (javaslat-->kedvezményrendszer) És nem a pénztárcám miatt, hanem azok miatt akiknek drága 4 euroért "unatkozni"... van belőlük pár és lehethogy ha csak fele ennyibe fájna akkor megnőhetnének a csopilétszámok ami talán a tulajdonosoknak is visszahozná a kiesést.

|  

| 

07-17-2007, 10:12

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by monro  Ez mind igaz, ennek ellenére mindenkinek látnia kell, hogy akárkinek is szól az angol vagy a német verzió mindkettőt a magyar "hódfanclub" tartja életben. Ha csak azok játszanák akiknek szól akkor évekig 1000 letöltés alatt maradna a látogatottsága. (javaslat-->kedvezményrendszer) És nem a pénztárcám miatt, hanem azok miatt akiknek drága 4 euroért "unatkozni"... van belőlük pár és lehethogy ha csak fele ennyibe fájna akkor megnőhetnének a csopilétszámok ami talán a tulajdonosoknak is visszahozná a kiesést. |  Szvsz nem az a megoldás, hogy csökkentik az árát, és még több Hódítós kezd játszani az idegen nyelvű verziókban, hanem az, hogy valamilyen módon érdekesebbé tegyük a játékot a külföldiek számára is. 

Ha az előbbi lenne a cél, akkor egyszerűbb lenne Hódító 2-3-4-eket indítani, olcsóbb is, nyelvi problémák sincsenek, tiszta sor... |  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) |  
		|  |  
	| Thread Tools | Search this Thread |  
	|  |  |  
	| Display Modes |  

| 
		 Linear Mode |  
    | 
	|  Posting Rules |  
	|