|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: A helytartó képezzen-e a szabad helyeken túl is spec. egységeket?
|
Igen
|

|
34 |
85.00% |
Nem
|

|
6 |
15.00% |

07-04-2007, 20:29
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
És 50000-ről emeljük 150000-re a maximális árat, amit csak a helytartó tud ajánlani, meg építsen kovácsot, ha nincs elég fegyo, vagy vegyen fémet. De, tegyünk négyzetet oda is,hogy a következő ország folyamatos támadása állandó mészárral. Így is sokalta könnyebben játszhatók azok az országok amelyiknek van helytartója, mint amelyiknek nincs. Ez nem magyarba még jobban kijön, mint magyarba. Én személy szerint nem támogatmám, mert akkor csak a katiképzésből élőknek lenne több pénze.
|
attol még hogy automatikusan tovább képezne spec egységet a ht attol még nem lenne gazdagabb egy katitermelő mert a sima katit ugyis képzi egyfolytába és max pár körrel késöbb képezne saját kézzel spec egységet....
ugyhogy sztem ez egy jóó ötlet!
NewGárdony (#200400)
|

07-04-2007, 21:06
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Ez szerintem is jo ötlet volna ,ha megszülethetne 
|

07-05-2007, 08:17
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Ez egy jó ötlet. Már én is morogtam azért, hogy bepipálom a katiképzést szabad helyen túl, és a variképzést, aztán mégse képzi a varikat, mert tele az összes templom. Nem is értem, miért csak a katonákat lehet túlképezni?
|

07-05-2007, 08:19
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwen
Ez egy jó ötlet. Már én is morogtam azért, hogy bepipálom a katiképzést szabad helyen túl, és a variképzést, aztán mégse képzi a varikat, mert tele az összes templom. Nem is értem, miért csak a katonákat lehet túlképezni?
|
ide lehet értelme, de a többség az elitek/íjászok/lovasok képzpésről beszél
Quote:
Originally Posted by Súgó
A varázslóvá és tolvajjá továbbképzés akkor aktuális, ha van üres hely a templomokban illete kocsmákban. Ha ezek a beállítások aktívak, ilyenkor a rendszer a sima katonákat továbbképzi a szabad helyekre.
|
|

07-05-2007, 08:22
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Ede-
ide lehet értelme, de a többség az elitek/íjászok/lovasok képzpésről beszél
|
A súgó beidézése nem ellenérv. Mindenki ismeri, azért indult ez a topik, h változás legyen, nem azért, h egyesek súgót idézgessenek.
|

07-05-2007, 08:28
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwen
A súgó beidézése nem ellenérv. Mindenki ismeri, azért indult ez a topik, h változás legyen, nem azért, h egyesek súgót idézgessenek.
|
ki mondta h ellenérv?
csak itt voltak akik azt állították, h a helytartó nem képzi tovább a katonáikat elitté meg miegymássá, miközben a súgóban világosan ott van!
|

07-05-2007, 08:51
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Ede-
ki mondta h ellenérv?
csak itt voltak akik azt állították, h a helytartó nem képzi tovább a katonáikat elitté meg miegymássá, miközben a súgóban világosan ott van!
|
hmm reggel tiszta fejjel végig gondolva igazad van neked is. Azt mindenkép támogatom, hogy a HT túlképezhesse a varit-tolit is. Viszont a többi most is megvan, részben, és ezen nem is kéne változtatni!!!
1.szitu :
van 1k szabadhelyed, jön be 1k kati, azt minden további nélkül tovább képzi a HT ha van fegyó meg pénz, meg be van állitva
2. szitu:
Van 0 szabadhelyed (és mondjuk csak ijjak vannak) és jön be 1k kati. Azt nem képzi tovább a HT, DE TE SE TUDOD!!! mert rögtön elmegy még ugyanabban a körváltásban a fölös. ha ezt tovább képezhetné a Ht, akkor az viszont már tulzott előny lenne a nem vipekkel szemben, úgyhogy nem támogatom!!!

07-04-2007, 21:13
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS
attol még hogy automatikusan tovább képezne spec egységet a ht attol még nem lenne gazdagabb egy katitermelő mert a sima katit ugyis képzi egyfolytába és max pár körrel késöbb képezne saját kézzel spec egységet....
ugyhogy sztem ez egy jóó ötlet!
|
Lehet, hogy én értelmezem rosszul és akkor kérlek javíts ki, de mintha a helytartó el tudná adni a felesleget, mielőtt az lelép magától...
Akkor pedig kérjünk olyan funkciót is, hogy a tekercsek automatikus eladása az ország elérhető max. százalékán felül...
Szerintem ez túlzott segítség.
|

07-04-2007, 21:18
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pali papa
Lehet, hogy én értelmezem rosszul és akkor kérlek javíts ki, de mintha a helytartó el tudná adni a felesleget, mielőtt az lelép magától...
Akkor pedig kérjünk olyan funkciót is, hogy a tekercsek automatikus eladása az ország elérhető max. százalékán felül...
|
azért a katit néha nem teszi ki a ht....
és ne hasonlítsd össze a tekivel
a másik meg az hogy ez egy kis könnyités és semmi extra hasznot nem hoz csak hamarabb lehet képezni az egységeket
és ha fullon vn a barrak és beér a képzés tudomásom szerint L megy ami nem fér L....
NewGárdony (#200400)
|

07-04-2007, 21:19
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pali papa
|
No, igen, de a ht csak egy beállított áron adja el az egységeket, de ha esetleg ez elég magas a kínálathoz képest, akkor 1 nap és visszatér, ezért jobb sajátkezűleg csinálni.
Amúgy nem értem, ebben mi a túlzott segítség? Ha valakinek van pl. 5.000 barakkhelye, és képez túl egységet, akkor nem kell mindig figyelni, hogy legyen elég üres helye a képzéshez. Ezzel csak egy ország gyarapodását lehet segíteni, mint azzal is, ha nem kell felkellned hajnal 3-kor elindítani a tekiírást. A spec egységnél sem kell ébredned űríteni barakkot...
A HT amúgy is kényelmi szolgáltatásokat tartalmaz jórészt (varik feltétele, tekiírás, drágakő eladás), akkor ezzel nem értem mi a problémád. Ha csak azért nem támogatod, mert a tekit nem lehet automata eladni, hát akkor vesd fel egy másik topicban, és meglátjuk, mit szólnak hozzá... 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|