05-14-2007, 13:03
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Senkit nem zavar egy-egy ilyen plusz rákérdezés, de nézzük meg mi lett a Windows-ból is a Vistában... Mindenre, de MINDENRE rákérdez, hogy akarod-e, tudod ezt szeretnéd-e, jól meggoldoltad-e, és tudod-e, hogy mit csinálsz... Másból se áll a napod, mint nyomkodod az igent, hiszen azért kattintottál eleve oda, mert azt szeretnéd. Nem idegesítő... egyszer... sokszor igen.
Oké, hogy szabira, meg országtörlésre kérdezzen rá, de hogy a képzésekre is lassan, az sztem már túlzás. Tuti képezni szeretnél? Tuti ennyit? Dehát képezhetnél még két katonát, azokat miért nem képzed?  Bizti erre a piacra akarsz menni? Csak mert sok a nyersanyagod, ez meg a tekercspiac. Jól meggoldoltad? 
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ebben is van valami 
|
Nem, ez nagyon nagy túlzás! 
Abban igaz hogy a windows 622szer megkérdez mindent de már bocs mi most nem winsows-t akarunk fejleszteni.
Akkor már csak az érdekelne, hogy egy mnt felbontás miért nem érdemel jelölőnégyzetet, ha a lefokozás, a bontás és a szöviből kilépés érdemel. Nem volna nagy valami odarakni, mert szerintem pont annyi értelme lenne mint most az épületeknél. Gondolom senki sem poénból írja be oda a számokat, hanem azért mert bontani akar. Ez egy picike biztosnág funkció, sztem csak annyira van értelme mint a többinek. Megvagyok nélküle, de nem is zavarna ha lenne.
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|