Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   MNT felbontás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1803)

solven 05-13-2007 18:34

MNT felbontás

Egyszer-kétszer már adódott gondol belőle, hogy egy-egy mnt-t teljesen véletlenül bontottam fel, mert mellékattintottam, és bizonyos helyzetekben ez elég rosz hatással lehet két szövi/ori viszonyára...

A javaslatom az lenne, hogy felbontásnál ugyan úgy be kelljen jelölni egy kis négyzetet mint épületek bontásánál, vagy lefokozásnál.

Vélemény?

Kill 05-13-2007 18:39

Quote:

Originally Posted by solven (Post 95972)
Egyszer-kétszer már adódott gondol belőle, hogy egy-egy mnt-t teljesen véletlenül bontottam fel, mert mellékattintottam, és bizonyos helyzetekben ez elég rosz hatással lehet két szövi/ori viszonyára...

A javaslatom az lenne, hogy felbontásnál ugyan úgy be kelljen jelölni egy kis négyzetet mint épületek bontásánál, vagy lefokozásnál.

Vélemény?

Ne köss mnt-t és nem lesszilyen bajod:p

Valezius 05-13-2007 18:39

Ha ki van emelve a pontlistában, akkor minek kell nézegetni? :eek:

Egyébként nekem persze mindegy, ha változik-e vagy sem.

solven 05-13-2007 18:42

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 95978)
Ha ki van emelve a pontlistában, akkor minek kell nézegetni? :eek:

Egyébként nekem persze mindegy, ha változik-e vagy sem.

Nem szoktam cask úgy nézegetni, időnként el kell fogadni dolgokat, és leginkáébb ilyenkor történhet meg...

Cassandra 05-13-2007 18:44

Én nem szeretek MNT-t kötni, jelenleg egy sincs és nem is tervezem, hogy ez változna, ellenben aki használja ezt az opciót, annak valóban hasznos lehet ez a plusz lépés.:)

Ati 05-13-2007 18:44

Quote:

Originally Posted by solven (Post 95972)

Vélemény?

Milyen rossz hatással lehet ez? :-o

Írsz egy üzit, hogy bocs, mellényúltam, kössük meg újra. Legalább egy kicsit ápolod a diplomáciai kapcsolatokat. :)

solven 05-13-2007 18:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 95981)
Milyen rossz hatással lehet ez? :-o

Írsz egy üzit, hogy bocs, mellényúltam, kössük meg újra. Legalább egy kicsit ápolod a diplomáciai kapcsolatokat. :)

Nem mindig ilyen egyszerű a helyzet.

Ami miatt éppen írtam az az, hogy egy szövi éppen az mf félelfemet próbálta szétszedni. Nagy nehezen meggyőztem őket hogy legyen mnt, úgyis nemsokára lépnék stb, megkötöttük, és amikor a negyedik tag küldte, véletlenül febontottam az egyiket. Ennek az lett az eredménye, hogy az összes tag bontotta az mnt-jét velem, és az üzenetekre se reagálnak...

Nos az ilyen eseteket lehetne ezzel elkerülni

Synkel 05-13-2007 21:36

Quote:

Originally Posted by solven (Post 95983)
Nem mindig ilyen egyszerű a helyzet.

Ami miatt éppen írtam az az, hogy egy szövi éppen az mf félelfemet próbálta szétszedni. Nagy nehezen meggyőztem őket hogy legyen mnt, úgyis nemsokára lépnék stb, megkötöttük, és amikor a negyedik tag küldte, véletlenül febontottam az egyiket. Ennek az lett az eredménye, hogy az összes tag bontotta az mnt-jét velem, és az üzenetekre se reagálnak...

Nos az ilyen eseteket lehetne ezzel elkerülni

Akkor feltétlen javítsd a diplomáciai képeségeidet:)
Én a magam részéről feleslegesnek tartom, de amúgy asszem nem zavarna ha lenne ilyen. Ritkán kötök, és még ritkábban bontok fel mnt-t.

Ati 05-13-2007 22:31

Senkit nem zavar egy-egy ilyen plusz rákérdezés, de nézzük meg mi lett a Windows-ból is a Vistában... Mindenre, de MINDENRE rákérdez, hogy akarod-e, tudod ezt szeretnéd-e, jól meggoldoltad-e, és tudod-e, hogy mit csinálsz... Másból se áll a napod, mint nyomkodod az igent, hiszen azért kattintottál eleve oda, mert azt szeretnéd. Nem idegesítő... egyszer... sokszor igen.

Oké, hogy szabira, meg országtörlésre kérdezzen rá, de hogy a képzésekre is lassan, az sztem már túlzás. Tuti képezni szeretnél? Tuti ennyit? Dehát képezhetnél még két katonát, azokat miért nem képzed? :) Bizti erre a piacra akarsz menni? Csak mert sok a nyersanyagod, ez meg a tekercspiac. Jól meggoldoltad? :)

Synkel 05-13-2007 22:33

Ebben is van valami:)

All times are GMT +1. The time now is 02:45.