Quote:
Originally Posted by Hóhér
aki nem mf szeretne lenne, válasszon olyan fajt, amit szívesen látnak szövibe.
általában az elfet az választja, aki keveset tud lenni, akár tolizni akart eddíg, akár bármit csinálni...
ezt egyik komoly szövi se tolerálja...
ha meg 2-3 óránként gépnél tudsz lenni, minek lennél elffel????
|
Közlöm, hogy ANARCH-ban jelenleg 4 elfem van többek között.
Naponta 8 bejelentkezésem van, és mivel alszom, nem 3 óránként jelentkezek be, hanem inkább 2 óránként...
Azért akarTAM elffel lenni, mert varizni, tolizni jó volt (bár nem lopott sokat, mitn a félelef) de a betevőm megvolt.
Mindig is nehéz volt beütni, úgyhogy aki azzal érvel, hgoy 'milyen nehéz beütni' és ezért akarja gyengíteni, azzal nem tudok mit kezdeni... értelmetlen 'érv'.
Én csak annyit mondtam, és modok, hogy tulajdonképpen most már képtelen vagyok kijönni az 5. szintről.
Mind a 4 országom VIP.
Ha csak 1 haragos orkot vagy óriást összeszedek, meg fog tudni gátolni a szintlépésben, mert képtelen leszek TOP30-ba kerülni.
Tehát ha nem akarok örök életemre 5/Y-os lenni, akkor törölhetek 4 országot.
Nem 200 hekisek. nem most indultak.
Rengeteg játékidő van bennük, nagyon sok odafigyelés és törődés.
És akkor mgé enm beszéltem a konkrét anyagi kárról, hogy sokezer forintomba került eddig VIPelgetni őket...
A radikális elfgyengítők örülhetnek.
Ez nekem most konkrétan, igazi életben is sokba került. nem csak a játékban.
És hozzáteszem, ez csak 4 ország, az országaim többsége NEM ELF! Sőt!.. Pont a másik oldalon állnak... hadisok, varisok...
Egy elf, eddig se gyújtogatott fel senkit POÉNBÓL, UNALOMBÓL. De ha akart, tudott ártani!
Tehát a hadis MEGGONDOLTA, hogy mit nyer, és mit veszít, ha emgtámad egy elfet.
Most NEM gondolkodnak! Támadnak! Ez lett a különbség!