Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések
Register Stats Members List Today's Posts

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 02-28-2007, 15:22
Kubbi Kubbi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by LotR View Post
Eredeti szerző LotR
1. 2-3 napot emmlítesz, addig a muksó 2-3 x elhuzhat szabira ha nem talált addig más megoldást...

Erről beszélek nem ártottam semmit , úgy jön ide, pedig az lett volna cél (márha eltekintük attól, h a szabira küldés mekkora hátrány) Tolvaj akciók ellen nem tudod megtenni, se hadi akciók ellen...
Nem vagyok benne biztos, de úgy tudom, hogy a vihar, csak mélyszabi alatt esik le. De ez nem biztos.

Quote:
OFF:Én szövetségben gondolkodom... Mivel egy MF ugyis bántható vhogy és reagálni sem tud ugy, node ez más téma..ON
Ez szövire is igaz. Korábban is írtam, hogy egy nagyobb csoportban, ha azt írja ki, ohgy 2-3 körről jön az áldás, akkor nagy az esélyed rá, hogy nincs is benne a pontlistádban. Vagy éppen 50vari van a környékeden Akkor aztán van mit gömbözgetni...
Quote:
Pl a varisuk görbe gömböli a környéket, szükül a kör..., ott a Pont lista...
Mire hatása lenne az ártónak addigra se deríti ki akkor nem ül eleget gép előtt:P
Ez mint mondtam, nem mindig megoldható.

Quote:
Megoldás még h feljebb megy és kész... Übertáp vari megint nem sok van a környéken, ja és általában nem szokás ok nélkül ártózni...
Az én környékemen, szinte minden szövinél, van egy full varis.

Quote:
A tkp-d bezárul akkor amig nem nyitsz ujra szinre kizárt h rájöjjön az ember, ez pedig kevesebb mint a 2-3 nap...

Arra célzok ,h a tkp-t sem tuti hogy kideríted .. sőt ha keresztbe lop vki pláne, és nincs bennt a szövid.. Tehát 1 tekizés nagyobb kért tesz mint 2-3 napi vihar +száraz... és lehet ,h a varis lebukik a tolis meg nem...
mennyi idelyig is van nyitva egy tk? 10körig. normál csopiban az 10óra. Ki az aki nem néz rá 10óránként az országára?
Persze lehet hogy megússza a tolvaj, de a következő próbálkozásnál, már biztos hogy mindenki les tk-t.
Reply With Quote
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules