Quote:
Originally Posted by LotR
Eredeti szerző LotR
1. 2-3 napot emmlítesz, addig a muksó 2-3 x elhuzhat szabira ha nem talált addig más megoldást...
Erről beszélek nem ártottam semmit , úgy jön ide, pedig az lett volna cél (márha eltekintük attól, h a szabira küldés mekkora hátrány) Tolvaj akciók ellen nem tudod megtenni, se hadi akciók ellen...
|
Nem vagyok benne biztos, de úgy tudom, hogy a vihar, csak mélyszabi alatt esik le. De ez nem biztos.
Quote:
OFF:Én szövetségben gondolkodom... Mivel egy MF ugyis bántható vhogy és reagálni sem tud ugy, node ez más téma..ON
|
Ez szövire is igaz. Korábban is írtam, hogy egy nagyobb csoportban, ha azt írja ki, ohgy 2-3 körről jön az áldás, akkor nagy az esélyed rá, hogy nincs is benne a pontlistádban. Vagy éppen 50vari van a környékeden

Akkor aztán van mit gömbözgetni...
Quote:
Pl a varisuk görbe gömböli a környéket, szükül a kör..., ott a Pont lista...
Mire hatása lenne az ártónak addigra se deríti ki akkor nem ül eleget gép előtt:P
|
Ez mint mondtam, nem mindig megoldható.
Quote:
Megoldás még h feljebb megy és kész... Übertáp vari megint nem sok van a környéken, ja és általában nem szokás ok nélkül ártózni...
|
Az én környékemen, szinte minden szövinél, van egy full varis.
Quote:
A tkp-d bezárul akkor amig nem nyitsz ujra szinre kizárt h rájöjjön az ember, ez pedig kevesebb mint a 2-3 nap...
Arra célzok ,h a tkp-t sem tuti hogy kideríted .. sőt ha keresztbe lop vki pláne, és nincs bennt a szövid.. Tehát 1 tekizés nagyobb kért tesz mint 2-3 napi vihar +száraz... és lehet ,h a varis lebukik a tolis meg nem...
|
mennyi idelyig is van nyitva egy tk? 10körig. normál csopiban az 10óra. Ki az aki nem néz rá 10óránként az országára?
Persze lehet hogy megússza a tolvaj, de a következő próbálkozásnál, már biztos hogy mindenki les tk-t.