Quote:
Originally Posted by Dave
van pl egy ország. 2-3 éven keresztül az alsó szint közepén, folyamatosan tömi a zsebét az induló országok kárára. és egyszerűen nem lehet velük mit csinálni, mert egy 6000 körös ori ellen egy éppen 250 körös 250 hekis ori mit tud csinálni? egyszer leártózom, ő fél pillanat alatt fullra vásárolja magát és kész... nem egy ilyen ország van... de ha a tartalékai nem lennének biztonságban senki ellen, akkor az ilyenek megszűnnének, arra koncentrálnának, h fejlesszék magukat, ne csak kizsákmányolnják a fiatal, kicsi orikat, és sok-sok ember játékkedvét elveszik vele.
|
Azt hiszem itt most alaposan melléfogtál.
Van orim az 5. csopi allján amivel gyártom a tekercseket. Nos, ha majd ezt nem tudom csinálni, mert jön valami módosítás, akkor másképp kel hozzáálnom.
Alapítok egy fullra húzott szövit és kénytelen leszek az új orikat leígázni és elvenni javaikat. Ez nehezíteni fogja a játékukat? Lehet. De ez van. Valamiből nekem ius meg kell élnem. És ha már védenem kell a vagyonomat (nem tudhatom biztonásgban hőn szeretett Báhiámnál) seregekkel, azok nem országomban nem fognak gabonazabálással és sörhasnövesztéssel foglalkozni.
Kétlem, hogy csak én lennék ezzel így.