|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

01-30-2007, 13:07
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Ha Remyék, és mi is lefordulnánk, akkor is lenne egy klán, aki ott lenne az első helyen...
Alapvetően egyértelműen a kevés játékos a fő gond...
B-ben jelenleg nem szabin lévő orik száma 29. Teljes létszám 59 fő. Az aktív 30 országból szerintem 10 alsó hangon a fentiek kisorija...
Tehát maradt 20 ország...
Ez is a mi hibánk?
|
Alapvetően nem és közben mégis, gondolj bele... (bocsi, csak magammal tudok példálózni.)
Vagyok én, az orszábom 58ból a 48. (lemerem írni, ide lentre úgyse jön senki. )
Alattam a mai nap jött vissza szabiról, egyetlen ország, gondolom nem sokáig lesz így, és rövid időn belül visszamegy, ha rájön, hogy mi a helyzet körülötte.
Az 55. vagy 56. helyről kúsztam fel felfedezéssel, Közben itt azt látom, hogy azt hajtogatjátok, hogy próbálkozz csak kis hülye, ha nem kegyelmezünk meg neked A-ban, te ugyan nem érvényesülsz.
B-ben VIP nélkül próbálkozom, amivel csak tudok, hogy feljussak, de a fentieket látva én már több országot nem fogok angolban tartani. Ergó a kisorim 4/Lben törölni fogom és az már nem fogja sosem növelni a B csoport létszámát.
Ördögi kör... felmászik valaki, beleun abba, hogy tehetetlen és kiszáll a játékból, amitől még kevesebben lesznek, amitől a következőnek ugyanez lesz a problémája, megunja, kiszáll, fogy a létszám, stb, stb, stb.
Erről közvetve, vagy közvetlenül a felső két csoportban lévő pangás tehet.
Nem csak az A csoport, angolban az igazi gondok már második szinten kezdődnek.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|