Quote:
Originally Posted by Penya
Tudod itt nem arról lenne szó h ha valakinek nincs ideje az szabizzon. Ezen túlléptünk, úgy hiszem már az első postban. Hanem arról pl ha valaki nem akar már játszani többet, egyáltalán, akkor ne vesszen el az orija. De most ezt hadd ne kelljen már ismételgetni ezerszer, úgyis érted csak kötözködhetnéked van.
Gazsy multizását szívesen megnézném : ) De ha ennyire kötözködős kedved van akkor módosítok csak h őfelsége nyugodtan aludjon.
"Na tessék, csináld csak! Kasszandrát megszégyenítve megjósolom h mind oda jut"
Ez jobb? Ha kérdezd h ki vagyok, akkor már válaszolok is h végképp ne hagyjak semmi kétséget. Kérlek szépen cigány jósnő!
|
Így már természetesen más. Jósolni, feltételezgetni stb szabad

Ne garantáljon senki semmit, mert az akár fenyegetően is hangozhat... még a végén én is megijedek.
Soha többet nem akar játszani?

Teszem azt Te most abbahagyod a Hódítót, honnan tudod, hogy 3, 6, 16 ... xx hónap múlva nem akarod ismét folytatni? Erre tök egyszerű a válasz: Sehonnan, mert nem tudhatod. Ez pont olyan, hogy most van kedvem focizni, de holnap már nem biztos, de 2hét múlva lehet hogy megint lessz, de az is lehet, hogy nem... szal ez ugyan az. A Hódítóban erre tökéletes megoldás a szabadség, úgyhogy ez az érv az ország átadására számomra silány és nem meggyőző. Bár nem engem kell meggyőzni... esetleg csak el lehet érni, hogy ne ellenezzem annyira.
A másik + az a pénzátadásos dolog. Ezzel kissebb nagyobb baráti társaságok olyan brutális előnyre tehetnek szert, hogy az szinte már fájna.
Most is megtehetik, de az szabály ellenes és legalább ha kiderül el lehet járni. Amennyiben legalizálva lenne... pfff minden komment felesleges. Akinek magyaráznom kell, az inkább ne foglalkozzon az üggyel, mert nem neki való.