Quote:
Originally Posted by laziga
ja de 1k hekinnél ha gyujt akkor a varim is tud segiten én is feltudom magam ütniés ott nincs is 20 kőr a 10k pont de mint irtam már 7károl is minimális a kár amit okoz 5be meg gyujtogason az semmi ott de ép az első 10be vagyok az egyik 5-ös szinten és 6 kör a 10kás ponthatár ja és az auto védelmet se feledjük mert ugye az is van nem csak a 100pontonként -1% hanem az akciók automatikus védelmet eredményez, ami annyit jelent, hogy minél több ilyen támadásnak van egy ország kitéve, annál kevésbé lesznek ezek eredményesek. A védelem mértéke minden támadáskor az okozott kár függvényében emelkedik. Szóval aki nem tud védekezni a toli ellen az még tanuljon csak szépen ne a hódítót irjuk át. Van még sok más amivel akár hosszú távon is eredményesen tönkre lehet tenni egy tolist:P De ez csak tatktika vagy stratégia Szerintem inkább erősíteni kellene őket mert egy kihaló félbe lévő faj. Ha kiveszik teljesen az semmi féle képpen nem a játék szinesedéséhez igazalmaságához tesz hozzá.
|
Igazából nem tudom ki vagy ! nem is tudom hol és melyik szinten játszol! De nem is fontos én játszottam már mind3 műfajba tolis,hadi,vari és a tolis nagyon tudja szívatni a hadist és a varist

És hiába mondod védekezzen ellene egy óriás varis nem tarthat 6k tolit csak mert ölik a varijait 7-8 körröl! És amúgy butaságnak tartom amit leírtál

És a tolisok nincsenek kihaló félbe sőőőt egyre több a tolis szövi