Quote:
Originally Posted by wand
he?
annak idáig is így képezett a ht, semmi rendkívüli nem volt benne.
ha -60 tanya miatt éhezni kezd az ori, akkor 2 körig kajál a raktárakból és ennyi alatt visszajön a népessége. és persze ezt előre lehettt látni.
itt kifejezetten arról van szó, hogy előre nem látható dolog miatt megy át negatívba a lakosságod, és olyankor ne képezzen már rá a ht is.
|
miert jonne vissza a nepesseg, ha kozben tombol a pestis? arrol volt szo - es en is arra irtam -, hogy a betegseg a lenyeg. erre az volt az ominozus javaslat, hogy legyen ugy, hogy emberfolosleg eseten kepezzen csak a ht, addig hadd fogyjon akar kepzessel is a lakossag. en erre mondtam, hogy jo jo, de mar megy a pestis elso nehany kore, es meg EPPEN NEM ment at minuszba a fogi, pont jon a ht bekepez 1000 lakost es atmegy erosen minuszba a fogi. erre mondtam, hogy igy nem lenne jo.
aztan meg ha nem is mukodik majd 65 tanya az pluszba meg okozHAT elvandorlast. hogy van a rakiban kaja attol meg a nep nem jon vissza.
szoval sztem akarhogy is vetjuk a gancsot az 5let ele az a legjobb, leg1szerubb, ha alapjaratban a pestises oriban a ht nem kepez es kesz.