Quote:
Originally Posted by Ati
Itt tartunk, kinek melyik a szimpatikus, a többi miért nem? 
|
Hali mindenkinek!
Rég jártam erre, de figyeltem végig

De most szólnom kell megint. Teljesen rendben van, hogy a felfedezést nehezíteni akarjuk, de a módja ennek nem mindegy. Miről is beszélek?
Jelenleg az 1/A-ban háromféle klán van. Dús gazdag, csóró vagy szintfenttartó, és a kezdő klán, akit mindenki üt.
Mi is zajlik most itt a jobb játékosok esetében. Fellép X teli pénzzel, csinál egy 1 fős klánt, és végigveri a többi egyfőset, akik életükben most vannak először itt, az 1/Aban. Majd beáll egy nagyobb klánba. A másik lehetőség, hogy fellép X belép egy gazdagabb klánba, és tanyanélkül orkként végigveri a szintet.
Tehát helyzetelőnyben vannak azok a klánok, akik már évek óta fent vannak, és van tartalékuk dögivel. Ez az előny jogos, hiszen aki már évek óta itt van, ennyi előnyt megérdemel.
De kérdem én mi lesz azzal, aki egyedül van, vagy nem annyira jó játékos, mert nem tud napi 24 órát lógni ez elött a játék elött, vagy nem is a játék miatt játszik, hanem inkább a barátok és a közösség miatt. Idáig szépen elfedezgetett, most ezt is bekeményítünk neki?
Tudom erre Atilla jön, hogy ez nem tamagocsi, hogy aki nem üt, ne is egyék, meg hasonló

De azért ez kicsit sarkított.
3000 hekitől nehezítünk. Most a top30% 3400 heki körül van, és folyamtosan megy fel ez a szint. Egy éve még csak 2000 heki volt.
Hogy fog oda felérni egy olyan ori, aki az 1/A-ba se az előző szint csúcsáról, hanem valahonnan lejebbről lépet? Felfedezéssel kb 1 milliárd csak a top 30%ba bekerülni. Ez azért nem mindenkinél van meg.
A javaslatom annyi, hogy ez a nehezítés valahol a top 10-20% legyen meghúzva, s onnan kezdjen nehezedni a dolog. Így megmarad az esély, hogy idővel mindenki végezni tud az 1/A-val. Mert ugye aki pénztelen, nem az fog elugrani 250 vagy jóval több hekikkel, mert ugye ez a nehezítés dolog ez miatt indult. Nem a top 30-40% vagy lejebbi tagok fedeznek nagy területeket. Örül ha napi 10-20 hekit fel tud fedezni és tudja védeni magát.
Tehát az egész mondanivalómnak az lenne a lényeg, hogy legyen esélye mindenkinek fordulnia az A-ból, és ne akadjanak el ott páran, ne hagyják abba a játékot az miatt, hogy képtelenek feljutni. Aztán, hogyha megszerzi a kis kettesét, és azt meg akarja tartani, és ezért ütnie kell, az egy másik dolog.
Bocs, ha túlzottan szájbarágós lenne, bocs azért is, ha túlzottan védem a kezdőket, hisen ők csak arra valók, hogy leverjük őket... Szóval ezzel a nehezítéssel szerintem nem 1000 hekin, meg 3000 hekin kellene foglalkozni, hanem feljebb.
Nos ennyi, remélem érthető, amit pötyögtem

Bye