sziasztok elsősorban

igyexem majd helyesen irni.
nemrég regeltem a fórumra mert nembirtam ki szó nélkül.
első regem. a hódra 2005-ben volt. Énis úgy kezdtem mint bárki más. gyártottam a védőket és támadókat ezerrel kb 250-300 hekiig (akkor meg 1300-koruli létszam volt asziszem az 5.szint) Lényeg hogy engem is egy profi karolt fel szovijébe és az A-ig megsem áltunk sőt még lefordulni is segitet (koszi LeLopLand) azota szabin van, de ez lényegtelen.
ami a lényeg hogy Kocsmából rohantam néha haza 23:00korul 2sör közt hogy a seregem kikuldjem 5X utni miközben vedtünk is.
nagyon megfogott a játék, de egy haveromat sem tudtam rávenni maradásra a játékba.
És meg anyi hogy szerintem sem kéne a Hóditós számológépet a kezukbe adni, nekem csak a A-csopi végén adták a kezembe, addig Papiron számolgattam énis ahogy más is emlitette. És élveztem a matekozast, okosabb akartam lenni hajtott a vágy hogy jobban kiszámolom a védő bónuszt stb...
kérdés mit lehet tenni?
elhangzot jó pár otlet sztem és épitő kritikak kb 46-ik oldalnál megelégeltem az olvasást úgyhogy csak addig tudok nyilatkozni.
-Osszevonás kulfoldiekkel idegen nyelv? ellenzem, mert MO-ban kell életképesnek maradnia, és ha új (de)generációval nemtudjuk frissiteni akkor osszevonás nem sokat segit hosszú távon.
-a yutube animaciót támogatnám. Tálán olyan stilusban hogy felkeltse a ,,Én megmutatom ,, vágyat.. (kb úgy képzelném el hogy ojan szlogeneket dobnék be hogy: osszetett, nehéz stratégia játek. készuj fel mert nemlesz egyszeru a kezdet sem a vég.. -szal valami ojasmi amit elakarnának erni
-kov otlet, a főmenube kéne Screen shotot csinálni a játékbol, hogy lássák mivel van dolguk és figyelmeztő kiirást hogy, -Úgyis levernek szokd meg

(pl screen shot legyen 1-2 jol ki epitett 600-800 hekin allo ork, es egy varis)
-végul nem utolsó sorban mi lenne ha egy EPIC -országot dobna be a rendszer a 2-3-4-es szinteken (gondolok it ojanra mint a traviba a natar - csak a travisok kedvéért hasonlitok, hogy tudják hova tenni az otletem) lényegében anyi lenne hogy 4es szint ajjárol amortizálna az orikat véletlen szeruségben 50%-tol 10% ik (azaz enyit amortizalna rajtuk) egesz fel a 4szint tetejére aki leveri az kapna +szemet

igy talán a vén generácio felkelne kicsit. (ehez kéne valami előidézési taktika, pl az egesz szinten 1000ütközésnél jelenne meg vagy hasonló)
nemrég tértem vissza a játékba. nemtudom hogy a 3-4év kihagyásom után mekkora lett a vátozás de igyexem vissza rázodni.
remelem otletet tudtam adni. nem ártani akarok HSZ-emmel csak épiteni

ha nemteccik valakinek akkor ignorája.
(helyesirasert bocsi igyekeztem)
Dope.