Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Egyéb
Register Stats Members List Today's Posts

Egyéb Minden, ami máshova nem fér

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-21-2011, 08:08
Dus Dus is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Nekem meg az a véleményem, hogy próbálj meg visszatérni a földre. Mindenki végigcsinált már több dolgot, és te ennek még csak az elején vagy. Én is jártam egyetemre. Nekem 5 évig tartott. Vágjak fel rá? Végig melóztam közben, amíg a csoporttársaim csak szórakoztak. Vágjak fel rá? Befejeztem, és azonnal lett munkám. Vágjak fel rá?

Az, hogy te abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy olyanba vagy jó, amit jelenleg megfizetnek, még nem jelenti azt, hogy más nem jó valami másban. Én is lennék politikus annyi pénzért, de nem leszek, mert nem érdekel. Én is lennék programozó, de az sem érdekel. Biológus lettem, kutató. Ez érdekel, ezt szeretem. Vágjak fel rá? Ja, persze nem, mert te elmehetnél már most többért dolgozni, mint én diplomásan... Tudod mit? Tedd azt, és legyél önfenntartó. Én ezt csináltam. Vágjak fel rá?

Szálljunk már le arról a lóról. Nem mindegy, hogy ki mit csinál? Nem az határoz meg valakit, hogy miben jó és mennyit keres... Hanem az, hogy milyen ember.
Nos Vityu, ez az egész nagyszerű, de kár, hogy nem jött le a lényeg abból a hozzászólásból, ami még csak nem is Neked szólt, és köze nem volt hozzád. Csupán Poolnak próbáltam rávilágítani arra, hogy amit ő leszarozik, az helyből mennyivel magasabb szinten van, mint ő volt bármikor is, és ennek csak egy részpéldája volt az anyagiak.

Ami pedig az első bekezdést illeti: igen, miközben egyetemre jártál, és végig melóztál közben, rohadtul nem voltál ennyire aktív itt, és lényegében most ezt hiányolod tőlem is, hogy szánjak időt konstruktív hozzászólások megírására. Ráadásul mindezt úgy, hogy előttem már ketten is leírtál a jó megoldást. Valahogy nem tudom megérteni ezt a gondolatmenetet.

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Régen egy lelkes, jó fej embernek tartottalak, aztán átváltottál nagyképű, kioktató jellemre, és ez nem tetszik.
Az ember alkalmazkodik a környezethez...
Reply With Quote
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules