Quote:
Originally Posted by [Qpe_]
En abbol indulok ki, hogy aki nem akar harcolni, az nem harcolt eddig se, nem fog ezutan sem. Ha kenyszeriteni akarod oket, akkor majd jol nemfognak jatszani, es kisebb letszamuak lesznek a csoportok, valamint egysikubb lesz a jatekstilus-repertoar. De aki a vesztesegek miatt nem erolteti a harcot, az konnyebben megkockaztatja, ha azt latja, hogy konnyen tudja potolni. Tobben kifejtettuk tobbfelekepp megfogalmazva, hogy a jatekosok nagyresze majres, ezert vedekezik inkabb. Ha nincs mitol majrezni, fognak tamadni. Ha nem igy lenne, nem ezzel a jatekkal jatszananak, hanem tevet nevelgetnenek.  Ha nem ilyen alaphozzaallasbol indulunk ki, akkor az egesz fejleszteses erolkodes ugyis ertelmetlen. Gondold vegig. 
|
A jelenlegi védekező szellemű játékosok, szerintem akkor is azok maradnának!
Ezzel csak a számukat növelnénk.
Én értem mi a Ti szempotok és támogatnám is, ha igy történne!!!
Én szkeptikus vagyok, a "kötelező" 1/A csak azt szülte, hogy a 200 játékos mellé jött +300 íjász torony ország! És csak azért van most 500 játékos, mert lasabban tudnak fordulni!
Jelenlegi rendszer szerint pont a támadás van előtérben mert egy földszerzés hektár száma (1000 hektártól) 4-5 napi képzésből van meg. Ez miért ne lenne megfelelő motiváció a földszerzésre? Aki most félti az országa nagyságát az ugyan ugy fogja továbbra is, csak könyítenénk a helyzetén!
Ez már nem szorosan ide tartozik:
Igen is itt sokan tevét nevelgetnek!
Saját magadnak kell keresned bajt, különben semmi se fog történi. Tolvaj országgal csak kapod az üres fenyegetéseket. Az esetek 5-10%-ban történik mikor tetlegességre fajul a dolog. Kifejezetten örömömre szolgált mikor bekaptam egy-két mészárt (najó néha volt az több is

) és 1-2 napos folyamatos akcióban résztvenni.