Quote:

Originally Posted by  Ati

Egy újabb lépéssel közelebb kerültem ahhoz, hogy a Chrome legyen a fő  böngészőm. Windows összeomlás után a Firefox elfelejtette az összes  mentett adatomat... Tudom, ott a Sync, amit már ez is tud, de nem  állítottam még be... Katasztrófa nem történt, mert pár napja húztam át  az összes könyvjelzőt és jelszót Chrome-ba, úgyhogy ott megvan minden. Kicsit olyan puritán lett az egész ffox, minden egyéni beállításom és extension eltűnt. Brrrrr. 

| 

Jó lenne tudni milyen mélységű volt az összeomlásod a Winfosnál  ugyanis a Róka  az ÖSSZES cuccait itt tárolja :
c:\Users\itt az a név amit használsz\AppData\Roaming\Mozilla\
De gondolom ezt TE is tudod...Nos ÉN úgy szoktam csinálni,  hogy  amikor  mondjuk van egy friss WIN telepítésem  és a FF-et is topra raktam akkor ezt a cuccost elmentem "jobb idökre" 

Biztos ami biztos alapon, azt ha beüt az istennyila akkro simán  visszamásolom azt már ott a "megszokott" FF..tudom ez kis pluszmunkát jelent  de mégsem annyit mintha újra kéne telepíteni  mindenedet...Szerintem az FF SYNC még sajna nem olyan kiforrott mint a Google ezen funkciója...sajna...