Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Filmek, sorozatok, TV
Register Stats Members List Today's Posts

Filmek, sorozatok, TV Filmek és sorozatok minden mennyiségben

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-14-2010, 12:14
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

SPOILER!!!

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
a hajó irányitása nála van, és nem azért volt az a célja hogy ő vezesse az expediciót,mert annyira vezér akar lenni,hanem egyszerüen csak mindent megakart tudni a destiny-ről és a küldetéséről. jópárszor kiderült már,hogy a legénység többi tagja számára csak pórnép, aki hátráltatja... így viszont a háttérből úgy tudja irányitani a destinyt,hogy neki jó legyen és ne is az ő döntései legyenek. ugye ne felejtsük el,hogy mivel nem katona így nem igazán fogadná el a katonai személyzet sem.
A mostani részben tökéletes lehetősége lett volna egy egész hajót szereznie magának, és esetleg egy pár általa kiválasztott embernek. Nem a Destiny ugyan, de hatalmas energiával rendelkező hajó, rengeteg csillagkapuval, amivel olyan menekülőutakat tudna a galaxisban felállítani, hogy szinte bármikor és bárhonnan elmenekülhessen.

Sőt, már régebben is volt egy kis hajója (no persze az semmi ahhoz a zsákmányhoz képest, ami most lehetett volna ), amit szintén megtarthatott volna, ha nem a szokásos módon zárják le azt a szálat: ja hát volt egy jeladó a hajón, és amint bekapcsolta, megjelentek az ismeretlen idegenek, akik azonnal elrabolták.

Nekem nem tetszenek a kulcsfontosságú események minden előzmény nélküli, egymondatos megmagyarázásai.

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Igen ő jelent meg, de ez megint nem 100% hogy a számitógép kivetitése. sőt sztem tuti nem. legalábbis ha igen az hatalmas baki lenne. Ugye Atlantis egy sokkalta újabb és fejlettebb hajó, mégis csak a tanitó szobában használtak virtuális kivetítést, és ott sem ilyen minőségben. Én amondója vagyok,hogy vagy felemelkedett a tudás birtokában mielött esetlegesen meghal (ugye a lucianok szerint is meglehet az ehez szükséges tudás a hajón, fél mondat volt erről amikor a tudós csaj beszélgetett Wray-el...) a másik verzió szerintem hogy rush képzeletének kivetülései,egyszerü halucinációk. Ugye amióta beült a székbe újra átélte a felesége elvesztését és újra magányosabbnak érezte magát mint valaha, ez szépen látható volt a karaktere változásán is.
Valószínűleg csak hallucináció. Bár ki tudja, mert a felesége semmiben nem segít neki (hogyan is tudna, hiszen már nem él), a másik fickó viszont néha felhívja a figyelmét olyan dolgokra, amiket elnézett. Így ez lehet a számítógép valamilyen kivetítése. Valami különbség van közöttük. Kérdés az, hogy ezt mire használják fel.

A múltkori résznél írtam, hogy a filmnek semmi köze nem volt a címhez.

A mostani címe nagyon bíztató volt, és egy izgalmas történéssorozat elejét sejtette. Ehhez képest... valóban volt benne felébredés, de nem sikerült izgalmasra a befejezés, számomra egyáltalán nem hagyta függőben a folytatás lehetőségét. Amikor az Atlantisznál a lidércek felébredtek, akkor olyan végei voltak, hogy az ember izgatottan várta a folytatást. Még az SG1-nél is voltak ilyen befejezések. Itt viszont mintha szándékosan az utolsó percet egy totál más témával elcsendesítették volna. Ha volt is bármi izgalom, kíváncsiság az emberben, azt teljesen elnyomták. Szükségszerű, hogy egy kiírt karakter története be legyen fejezve, de ezt egy izgalmasnak igérkező zárás HELYETT? Egy sorozatindítónak tűnő címmel sikerült olyan befejezést csinálni, ami akár egy sorozatzáró búcsúepizódnak is simán elment volna. Kb az SG1 utolsó évadát zárták valami hasonló módon.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules