A személyiségek ha jól tudom, arra lettek kitalálva, hogy színesebbé tegyék a játékot, nem arra, hogy érdemben befolyásolják. Erre pillanatnyilag kettő alkalmas, mégpedig a tudós és a kereskedő. Lehet, hogy a könyvtár többet termel a banknál, de a tekit el lehet lopni, míg kereskedőtől pénzt annyira nem szokás...
Szerintem jó ez így ahogy most van, bár a gazdálkodós ötlet nekem is tetszik. Én voltam egy személyiséggel tolvaj, és volt varisom egy személyiséggel varázsló. Ha a mindennapi életben annyira nem is látszik az előnye, háborúban nekünk mindig aranyat ért az a körönkénti plusz 1% készüli...
Képzeljétek magatok elé Fegyát és Tuvalut ezekkel a javasolt új személyiségekkel, ne adj Isten egy szöviben. Hát ember legyen a talpán, aki eséllyel akar indulni ellenük

De ha nem vagyunk ennyire durvák, és "csak" 3 személyiséges szövit veszünk alapul, akkor is elképesztő előnyben lennének az egy személyiségesekkel szemben.
Ráadásul nem értek egyet azzal sem, hogy ha már olyan kitartóak, hogy összeszedtek annyi személyiséget, akkor meg is érdemlik ezt az előnyt, mert azt azért tudjuk, hogy személyiséget szerezni nem is olyan nehéz dolog még az olyanoknak sem, akik egy orival játszanak, azaz nem kerülhetik ki az A-t.