Sajnálom. Nem vagyok kedves. Nem szeretem ha -annak ellenére, hogy próbálok valamiféle építő jellegűt írni- valaki nem reagál a felvetéseimre, csak gúnyt űz belőlem. Csak és kizárólag azon oknál fogva mert nem 1/Aból hoztam példát, hanem 5ösből, 200 hekiről.
Ez nem szimpatikus, szerintem.
Látom, rossz volt a példa. Az a baj, hogy a pár évvel ez előtti 4-esben megesett dologra már nemigen emlékszem. Azért megpróbálom felidézni.
Épp szöviváltás volt folyamatban nállam, hulla keresktedőnél. Kb 5 millát kezeltek a bankok. Olyan 500 heki körül. Inkább harcos voltam mint békés kereskedő. Megtalált egy szövetség 4-6 kör mélységből. Reggel felkelve kaptam két rengést. Nem igazán izgatott. Elvertem a feles pénzem és megcsináltam a dolgokat. Elmentem suliba. Mira hazaértem 4-kor addigra 400 heki körül volt az orim. Kb mindennek a fele hiánzott és a morál a padlót verdeste. A bankok leáltak, így a pénzemet 1millára lelopták. Csak a barakkok kb fele volt üzemképes. Az épületeim jórészét elbontották a rengések.
EZek ellen még kevesebb védelmet kapna ez a faj a változtatásokkal. Tehát nem 1-2 nap lenne kifektetni, hanem csak 1. Ez tényleg sokat erősítene ezen a fajon. Így is elég rizikós, nem csak a hullának, hanem a szövinek is ha van egy hulla. Ezután még inkább az lesz
Sajnos.. jobb lenen ha pontos adatokat tudnék mondani. Ilyet már mindenki hallot, hogy 1 nap alatt megfektetnek hullákat. Nem sok embert zavar. Hiszen csak egy kukába való faj.
Viszont az egyetlen amelyik tényleg más mint a többi.
Mivel én kifejezetten rühellem a varázslókat és a tolvajokat, így nekem ez a faj az ideális. Ha nem lenne én sem tépném itt a számat.
Mégegyszer kérném, ha lehet. Reagáljatok valamit a felvetéseimre pár hsz-el fentebb.