Quote:
Originally Posted by Padlócsempe
Az elfek eltűnnének, ha nem lenne szükség 1/A-s orira a forduláshoz, illetve nem lenne lehetőség B-ből fordulni, mert semmi értelme nem lenne tamagocsi orival üldögélni A-ban.
Az 1/A csoport játékosállománya szerintem elég ügyes ahhoz, hogy megoldja, ha eltűnik az elfek egy része.
Viszont ezt a 2/C csoportot rossz ötletnek tartom. Egyrészt semmi sem változik, ugyanaz, mintha 2000 kört lennél B-ben, csak így 1000 kör B-ben, 1000 kör C-ben. Az 1/A pedig a játék szerves része. Ne lehessen sehogy sem kihagyni.
|
Itt önmagadnak mondasz ellent, az elfek eltünnének ha nem lenne szükség 1/A-s orira a forduláshoz, ez igaz, aztán meg a 2/C-t rossz ötletne tartod.
Mégis szerinted mi lenne a jó ötlet?
Attol meg agylobot kapok, hogy ez ugyan az mintha a 2/B-ben kellene 2k top kört eltölteni?
Ezt a hülyeséget honnan veszed? Azt irtam, hogy igy a 2/B-ben meg kellene csinálni a top x%-ot hogy tovább tudjon lépni és utánna a másik 1. szintü csoportban is meg kellene csinálni a top x % -ot.
Nem azt mondtam, hogy ez azon nyomban megoldaná az 1/A problémáját, időbe telni mig az A-ban tamagocsizok lefordulnának. De ugye a tamagocsizók mellett mindig az az érv, h ők szeretnek játszani és az alsóbb szinteken játszanak csak valamiért az 1/A klánrendszerében válnak tamagocsizókká, ebböl számomra az következik, hogy ha hagyományos 4 fös szövis játékot játszhatnák 5 szinten keresztül akkor játszanának.
Az eredeti ötletben valóban 2/C csoportnak neveztem azt ahová a B-böl tovább lehetne lépni, de úgy látom, hogy ez sokak fejében zavart okoz és nem értik a lényeget, ezért ne nevezzük 2/C-nek, lényeg az h 2/B-böl egy másoik első szintü csoportbe lépnének tovább a játékosok.
Pool: Evidens, hogy ha valaki a 2/B-böl tovább lép a másik csoportba, ami nem az 1/A akkor onnan nem léphet A-ba, hanem le kell fordulni.
Részemről lehet úgy is h egyszer kötelező legyen az A-ba menni, de nem feltétlen jó ötlet ez. A jelenlegi helyzet azért alakult ki mert olyan játékosok vannak fent akik kényszerböl jöttek az A-ba. Nekik sem jó hogy olyan közegben vannak ahol nem tudják felvenni a versenyt. A rendesen játszóknak sem jó, hogy van egy hatalmas passziv tömeg amivel túl nehéz bármit kezdeni.
Valaki felvetette, h mi lesz akkor az A-ban a katona meg a gabona termeléssel. akkor most hogy van ez, ha fent van ez az elf kupac akkor az a baj h nem lehet átütni őket, ha nincs fent akkor meg kitermeli a gabonát?
Szerintem a csoport gabonatermelésének a javát nem ők adják. Mondom ezt azért mert látom, hogy a saját klánom mennyi gabonát katonát termel a piacra és h mennyit termelnek a környező nagy országok klánok. Az becsületes bunkert felépítő elfek termelése ehez képest semmi. Mert ugye a bunker elfek miatt sir mindenki és nem termelő elfek miatt.