Quote:
Originally Posted by richardka
elgondolkodtam egy kicsit
ha én az 5-től runába fektettem a pénzem és haladok szépen felfele , miközben gyüjtögetem a runát. Minden szinten kihasználom azt a lehetöséget hogy max top körig vagyok.
eljutok a 2-be és mondjuk megyek szépen felfele.
legyen az oriba mondjuk fellépéskor 2,5 milliárd (csak példa) arany és mondjuk sok sok runa és ahogy gyülnek a runák szépen egybeszedve mindig piacon tartom, hogy az 1-be legyen mondjuk tartalékom
Na most amiért irok , ne adj isten mikor a 2-be már mondjuk 1500 körnél (ez is példa), visszajön a runám, és mondjuk éppen nem tudok sehogy se gép elé internet elé kerülni, és mondjuk egy fossztival meg lopival jelentösen elviszik a tartalék runámat mondjuk a 400 millka runámbol (ez is egy viszonyszám)
na most akkor nem fog semmit se érni az ujrázásom??
Löttek a runámnak?? amit mondjuk 5-ös 4-es 3-as szinten 2000-2200 körig összetamagocsiztam szintenként??
|
Olyan változást nem lehet csinálni, ami mindenkinek elhozza a kánaánt, és semmi negatív csepp lehetőségként sem merül fel benne.
Ha runába fektetsz mindíg is kockázatot vállalsz, mert lelophatják, és ki is foszthatnak. Ha ezt nem szeretnéd akkor másban kell tartanod a vagyonodat.
Ha nem lesz változás akkor azt veszed észre a B ben, hogy a 400 milla runád ami ért lent egy vagyont itt már 2-3 milliárd kp-t ér csak, mert az Újramatyik
Telefosták a piacot runával.
És ki se kell fosszanak, le se kell lopjanak a vagyonod eltűnéséhez.
Te meg már újrával se tudod visszahozni az értékét.