Quote:
Originally Posted by Barbara
off
Értelmét veszti a téma ha elmegy a személyeskedés irányába. Szemernyivel nem kerültök közelebb a megoldáshoz.
Pool-ék a játék adta kereteket maximálisan kihasználják. A játékstílus nem fog bekerülni a "leggálánsabb Hódítós gesztusok top10 gyűjteménye" c. 3soros lábjegyzetbe de a cél ezek szerint szentesíti. Türelem és hozzáállás kérdése. Innentől nem téma.
on
Lusta voltam végigolvasni a belinkelt témát ugyanilyen szituban úh ha már elhangzott amit írok hurrogjatok.
A helyzet közel sem reménytelen.
Ha idáig jól játszottatok akkor 0 tartalék mellett is van fejenként minimum 40k egység az országaitokban. Ehhez jön h a komplett szövi újrázhat 2szer. Ha jól értelmezem a katona és a nyersanyag amik sarkalatos pontok.
Kiárultok szabiztok újrázik az egész szövi. Legyen 2 törpe. Újrázás közben megmentitek a kiárulásból a pénzt.
Védettség alatt 2 teljes fedezés. A törpékkel mindez célzottan. Haladással gond nem lehet. Diplomáciával háborúval hamar el fogtok jutni addig ahol most vagytok. Pool-ék a kezetekre játszanak a piaccal mindenkit széttermeltek odalent.
Innentől a saját termelésből kétszer annyit fedeztek vissza mint amennyit elvisznek. Nekik van egy határ ameddig mehetnek nektek meg egy pont lesz 1200 hektár körül ahol átépülhettek és fogjátok a seregeket.
|
Végre valaki, aki segíteni próbál, köszönöm szépen

Az újra gombot én, csak akkor használom, ha nagyon ledarálnak, ilyen esetben nem valószínű, hogy újráznék.
Egyszer még nagyon régen B-ben újráztam, azóta összehoztam minden csopit.
Van már nekünk is pár ötletünk erre a dologra, de ez is egy lehetőség marad.
Még1-szer köszi