|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

06-14-2009, 09:58
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 5%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by sutike31005
Te azt hiszem nagyon el vagy tévedve... ma reggel olvastam a tegnaptól való hozzászólásokat és egyáltalán nem tudom, miért mondják páran azt, hogy Attila (: a legjobb fej.. én azt látom, hogy úgy viselkedsz, mint valami ovis akinek elvették a játékát... igaz Pool meg adja a lád a léóvat és provokál... de egyikötök se tudja befejezni.. a különbség az, hogy Pool nem mondja, hogy külömebb bárkinél is, Te viszont azt hittem olyan színben próbálsz teccelegni.. szóval vagy abbahagyod Te vagy csak rühelni fognak páran és a topicod meg átmegy egy fölösleges anyázásba... nem hiszem, hogy ez a célod, ha ez akkor viszont jó uton haladsz afelé, hogy rólad is azt gondoljak paran amit te gondolsz poolrol...
visszaterve a 300 k-s csalos oris hulyesegedre..nem csak "csalok" voltak magas hekin...
u.i.: a szemelyes serelmeidet ne hozd ide ki a forumra, strategiat, taktikat szivesen olvastam volna, esetleg azt hogyan probalkoztatok eddig es annak tukreben lehetett volna tanacsot adni,
|
Én nem provokálnám, de azért tényleg ne legyek már a szar alak egy ilyen dolog miatt. Ha még el is ismerem, hogy az vagyok 
Bezzeg, olyankor senki nem háborog, hogy nem tud haladni, ha A-ban eltűnik az összes búza piacról, meg egy-két nyersfajta....
Attila azt viszont eléri lassan, hogy azok is utálni fognak engem, akiknek fingjuk nincs, mi történik a csoportban, mert én vagyok a köcsög, hogy merek támadni másfél naponta 25-30 hekiért...
Ne gyarapítsd a népes tábort 
Szép napot!
|

06-14-2009, 10:07
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
Én nem provokálnám, de azért tényleg ne legyek már a szar alak egy ilyen dolog miatt. Ha még el is ismerem, hogy az vagyok 
Bezzeg, olyankor senki nem háborog, hogy nem tud haladni, ha A-ban eltűnik az összes búza piacról, meg egy-két nyersfajta....
Attila azt viszont eléri lassan, hogy azok is utálni fognak engem, akiknek fingjuk nincs, mi történik a csoportban, mert én vagyok a köcsög, hogy merek támadni másfél naponta 25-30 hekiért...
Szép napot!
|
hát Én biztos nem fogok utálni senkit... ez egy játék ami a kikapcsolodast kell, hogy szolgalja.. :P
|
|
The Following 2 Users Say Thank You to sutike31005 For This Useful Post:
|
|

06-14-2009, 11:04
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by sutike31005
hát Én biztos nem fogok utálni senkit... ez egy játék ami a kikapcsolodast kell, hogy szolgalja.. :P
|
Én se fogok utálni senkit.
Sőőt én tovább megyek, az életben se utálok senkit.
A gyűlölet meg az utálat nem vezet semmire.
Szép napot.
|

06-14-2009, 11:24
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 5%
Longevity: 99%
|
|
Szeretem, amikor szeretnek 
|

06-14-2009, 11:02
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
Szép napot!
|
Szép napot ,szép napot kedves barátaim.
A-ban ,hogy mi folyik nem érdekel,ahogy téged se érdekel semmi.
A népes tábor meg szerintem adott nem kell gyarapítani.
Ha nem jöttél volna ide és nem rántod le a leplet magadról ,akkor a kutya se tudta volna ,hogy te vagy az a keménycsávómájerkirály, aki 25-30 körökre is letud ütni.
A többi meg nem érdekel és nem olvasok vissza meg szeretem magam.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|