Quote:
Originally Posted by laci
Igen, és pont ez a hiba, abból sem tanulnak ami már bebizonyosodott: nincs értelme összevásárolni a legjobb csatárokat és támadó középpályásokat, ha a védelmet nem erősítik.
ÉS ahhoz képest hogy a "Realnál évek óta nem a foci a legtöbb hajtóerő", egészen rendesen rugdossák ki az edzőket és cserélgetik az elnököket, éppen az eredménytelenség miatt.
Anyagilag lehet hogy megéri, de a sztárjátékosoknak és az eredményeknek együtt kellene jönniük, különben egy időn túl nagyon sokan elpártolnak tőlük, és akkor bizony esni fog a szuvenír-eladás is.
|
Ezzel én is egyetértek, hogy egy idő után, ha nem nyernek komoly kupát, értem ezen a Bl-lt, akkor egy idő után nem lesznek kelendőek a marketing cuccaik, s pénzük se lesz, amiből normális játékost tudnak majd venni.
Én régóta Real szurkoló vagyok, de engem is nagyon felháborít ez az átigazolási taktika, hogy csak előre vesznek embert hátra meg a Castillaból feljövő tapasztalatlan játékosokkal akarják megváltani a világot. Pl én most nem is értem, hogy szegény Robbent elakarják adni, s helyette Riberyt odavinni, mikor Robben egész évben a legjobbja volt a Madridnak, inkább Ribery helyett megtartanák Robbent, s hátra vennének 2 jó védőt. Értem én, hogy Casillas a világ legjobb kapusa, de akkor is kell elé egy megbízható védelem. (véleményem szerint nem véletlen, hogy ilyen jó a spanyol válogatott, hisz egy olyan kapusuk van akit minden meccsen bravúrokra kényszerítenek a klub csapatában, a válogatottban meg van védelme)