Quote:
Originally Posted by Senki
Láma: történetesen a saját szövis full elit orkomat vettettem össze gnómokkal 5/Uban. és bizony volt ott 40% barakkos is... szóval nem tudom, talán a dolog a szövisegítségbe rejlik...  mindegy, lusta vagyok, de tudom hogy nem védett ott ki minket senki pedig nem bénákkal kötekedtünk... és rengetegszer csak a tábornok bónusz adott 2szeres túlerőt, vagy nagyon közelit hozzá ugyan.. de átlag esetben be lehetett tolni egy íj+lovas szövis gnómot full elites ork szövivel akár 3 sereggel is. ha elit+íjas akkor egy sereg veri át csak, de az meg tuti nem jön vissza... mindegy, ez persze a szövistratégiákon múlik, de akkor is jobban mutat a kisarkított kép. szóval igenis el lehet alázni gnómokat alaposan 
|
Először is szó se volt szövisegitésgről, olyat ő is tud hivni, tehát az nem szempont. Vegyél ugyanannyi barakkot és tornyot mindkettőtöknek, pl 10% ot, azt töltsd fel toronnyal, többit elittel. Legyen ugyanannyi a morálod és meglátod, hogy 1 sereggel se férsz be help nélkül. Az hogy te a szövijeiddel a 75% morálos 30% barakkos lámákhoz 3 sereggel befértél sajnos nem mérvadó:P