Quote:
Originally Posted by laci
Dus, az hogy te milyennek nézel egy jókora patkányt, az egy dolog, de a meglehetősen bizonytalan "JÓKORÁN" kívül nem sok alapja van a leírásodnak
De vegyük azokt a paramétereket amelyeket elképzelsz: még így sem értem, miért kellene megijednem egy 60 centi hosszú állattól (a farkát hadd ne számoljam bele, hacsak nem valami harci farok), amelyiknek 4 centis fogai vannak. Ez kb. egy közepes méretű kutyának felel meg, és kutyákat már elég simán öldösünk ezen a szinten.
Azonkívül lehet hogy a fegyverzet nem túl jó, de azért a 3-4 centis fogak vs. átlagos kard, illetve a sityakos/páncélos/kardos vitéz (azaz én  ) vs. 60 centis rágcsáló összehasonlításban én valahogy nem a rágcsálóra tippelnék.
|
Természetesen lehet értelmezni akárhogy. Akár úgy is értelmezthetem, hogy egy jókora, 1 napos patkány, tehát végülis csak 20 centi és azt sme tudja mi az, hogy harc...
De ez ettől még:
-Egy szerepjáték
-Egy fantasy világ
És a fenti kettő miatt nem az a lényeg, hogy ki tud ésszerűen érvelni a valóság alapján, hanem, hogy ki mennyire tudja beleélni magát és elképzelni...
Ezért nem lesz igaz az amit Te írsz, mert itt nem arról szól, hogy patkány, meg giliszta, stb. Csak nem látod át

A patkány neve lehet bármi más, attól még a lény maga, mert ez nem élőlény, csak lény, egy kitalált világban, egy KITALÁLT lény, az hogy most pont egybe esik a neve egy valóságban létező állat nevével, az teljesen részlet kérdés!
Persze, most jön az, hogy én is a valóságot vettem alapul

Kénytelen voltam Xepi szemszögére kicsit ráhangolódni, hogy láttassam vele, amit én látok, így kénytelen voltam azt alapul venni mint Ő...De ettől még nem lesz e az alapja az egésznek
Kicsit nézzetek már mélyebbre, és játszatok, kapcsoljátok ki a külvilágot

Nem csak, hogy ezerszer élvezetesebb úgy, hanem ezeket az apró szavakat is ki tudjátok szúrni és nem is akadtok fent rajta

Sokkal jobb ha beleélitek magatokat...még akkor is, ha a valóságban tesztelőnek jelentkeztetek
És nem is annyira nehéz, mint elsőre tűnik
ON:
Lehet, Ati kötözködés, de ahol a malom van, a kis szigeten (az obeliszk alatti kővel vagy mivel lehet oda menni, az a kis sziget), annak a bal alsó sarka egy kicsit el van csúszva. Nem bántásból mondom, csak szemet szúrt