Quote:
Originally Posted by Cassandra
A tört szerokról: Hááát.... én a Ragnaroson játszom (most épp nem, és szerintem pár hétig pihentetve is marad.), de sajnos az is már annyira tele van, hogy a napi 1 DC (eredeti szerver ide, eredeti szerver oda), ha egésznap nyüstölöd, néha még ennél is több, szinte garantált. De a bugjait szeretem, mikor mezei mobokból nagyritkán negyed óra alatt 15-20 zöld-kék, olkor epic tárgyat össze lehet szedni. Bár ehhez hozzátartozik az is, hogy ilyenkor Q itemet egyáltalán nem dobnak.
|
No várj. Tehát itt most az eredeti Ragnarosról beszélünk? Az én accom valamikor tavaly decemberben járt le és akkoriban még semmi hasonló jellegű problémát nem fedeztem fel. Az persze bejátszott, hogy hetente-kéthetente egy délelőtt nem ment a szerver, de ez előre bejelentett és indokolt leállás volt.
A "mezei mobos" buggal meg abszolút nem találkoztam, pedig olykor sokat kellett hentelnem a questek okán. Jó persze, fényévente egyszer kiesett egy-egy drágább(AH-ban) superior item, de ez nem volt általános jelenség. Még az is csak mítoszként terjengett az emberek között, hogy egyszer egy player horgászattal kifogott egy epic tárgyat egy dobozból.
|