![]() |
Wolrd of Warcraft [WoW]
Hello mindenki!
nemrég kezdtem el egyik barátom ajánlására játszani a wow-al, hát be kell valljam kellemesen csalódtam. iszonyat jó a játék, nagyon tetszik. megszeretném kérdezni hogy közületek ki játszik a wow-al? létrejött egy új szerver, eddig a legjobb amit találtam, egyik haverom csinálta, ha már játszotok a játékkal akkor feltétlenül próbáljátok ki a szerót: Gamer WoW szerver ha még nem játszol a wow-al, de szívesen kipróbálnád, akkor keress engem privátban, elmondom mi a teendőd. :) azért hoztam létre ezt a topikot, mert mivel mégcsak most kezdtem millio kérdésem van, és majd remélem itt válaszol nekem, aki játszik vele. előre is köszi :P |
Erre már van topic, ha jól tudom :rolleyes:
Ha kérdésed van, szívesen segítek persze akár itt is :) |
Quote:
első kérdésem az lenne hogy honor pontokat hol/hogy lehet szerezni? |
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ne akadjatok már bele abba hogy egy újatt topic született egy már létező témának, a számos elfes, félelfes, óriásos ismétlődő téma mellett talán befér még egy + WoW-os is ;)
Druida, ha tudok szívesen segítek, kérdezz bátran. Bár én továbbra is a legális játékot ajánlanám, persze csak ha belefér a havi 2500 rugó ;) |
Csatlakozom Lacihoz!
Én nagyon WoW ellenes vagyok, mert játszottam tört szerveren is, és játszottam eredetin is. (Igaz, csak a simával, az új kieget nem próbáltam.) Attól függetlenül, hogy nekem nem jött be, a véleményem az, hogy a legális szerverek 1000x jobban a buheráltaknál. Ezt az is mutatja, hogy a legális játékkal majdnem 3 hétig játszottam. :D Ami igen nagy szó nálam akkor, amikor maga a játék nem jön be. És most már egyre olcsóbb a WoW feltöltő kártya, szóval szerintem megengedheti magának az ember. 2-3k Ft-ot megkersel 1 nap kisegítő munkával. Szóval szerintem vállalható. De ha tetszenek az ilyen játékok, akkor javaslom, hogy próbálkozz a LineAge 2-vel, vagy a Cabal-lal, érzésem szerint jobban jársz. (Ez persze magánvélemény.) A Cabal azért is jó, mert legálisan, és ingyenesen játszhatsz az eredeti szerveren. (Nem is létezik tört szerver, kivéve 1-et, de az játszhatatlan, mert az egész szerver egy nagy csalás, úgy ahogy van, 1 millió arany esik ki 1 szörnyből, stb..... értelmetlen az egész. És nem is mindig elérhető. Egyszóval: szar.) Ha pedig nem a világ miatt játszod, hanem az online gerjedés fogott meg, akkor csakis EVE Online. Az is fizetős, olcsóbb, mint a WoW, 100%-os sci-fi környezet. Az a legjobb online játék, akárhogy is nézzük. Igaz, nem fantasy világú, hanem "űrös-lövöldözős". Szóval ha már mindenképp WoW-olsz, akkor azt legalább eredetiben tedd. Hidd el, sokkal jobb. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:31. |