Quote:
Originally Posted by tulip
Hát vityu, mi nem vagyunk egy hullámhoszon...Olvasd el ismét, amit írtam kicsit alaposabban!
Teljesen egyetértek azzal, amit írtál, de amit én írtam, azt egyáltalán nem értetted meg és másra kaptad fel a vizet.
Próbálom nagyon röviden elmagyarázni:
1, Senki sem kételkedik abban, hogy hullával szinte lehetetlen megcsinálni az A csoportot.
2, Ház+barrak+20 bank, aztán megy az ember full sereggel támadni (nagyjából ez a hulla stratégia)
Ellenben orkal ehhez keményen ott kell lenni a piacon, illetve a szöbetségeseknek.
Tehát orkkal nehéz anyagilag finanszírozni a 70% barrakot, még hullával nevetségesen könnyű. De orkal ettől többet is lehet, hullával meg nem nagyon.
Nagyságrendileg több odafigyelést igényel az ork, mint a hulla. Ha a hullával ezzel a kis odafigyeléssel is lehetne haladni úgy mint egy nagyon sok törődést igénylő rokkal, azt nem érezném igazságosnak.
|
Ne érts félre, egyáltalán nem kaptam fel a vizet, csak mindenki folyton az A-ról beszél, pedig ott hullával nem nagyon lehetne éppen az általam leirt dolgok miatt meglenni.
Az a nagyságrend, amivel többet figyelsz az orkodra, meg is hozza a gyümölcsét, mert a topos országok között vannak orkok, hullák meg csak akkor lesznek, ha az védelmi erősítés mellett fullbeton lesz, és fedezgetve jut fel.
Vagy ha egy 300k-s országgal klánban ütnek fel.
Mondjuk most gondoltam el, hogy milyen lehet egy hulla a topban, aki mondjuk gabonát termel

Negatívum, hogy nincs mezőgazdasági tekercse, de nem is eszi meg a nép a megtermelt kaját!