Quote:
Originally Posted by Kubbi
Továbbra is a tudóst választanám. De kezdőknek inkább tudós óriást mint gnómot javasolnék.
|
Lehet velem van a baj,de egyszerűen nem érzem akkora előnynek az 5%-ot.Természetesen minden tekire vonatkozik,de gonolom akkor is a lakiteki a legfontosabb.Na mármost 1000 embernél 50 ember+ ? Másrészt pedig mindenki számára egyértelművé válik,hogy mivel foglalkozik az illető faj.De legalábbis tele van tekercsekkel.Szegény félelfnél ez egy öngól lenne.Gnómnál nem,mert tud rájuk vigyázni,az óriás szintén.Bár az óriásnál azért a 20%-os hatásfokú tekercslopás is igen fájdalmas lehet 35-45%-nál.Egy félelf pedig, az összes készültségét a köztudottan tolvajmentes óriásra elhasználhatja.Fájni fog neki,de egy erős szövi kikezdheti magányos farkas óriást.Márpedig kezdő amíg nem ismeri a játékot,nem hiszem,hogy szövetség után fog futkosni,ahogy kijön a védelem alól.Főleg ha a külső fórum is ilyen későn jut eszébe,mint nekem.

Itt azért tényleg sokat lehet tanulni,ha az ember megérti végre a rövidítéseket.
Tudom,hogy off,de a fórum főoldalán nem lehetne vajon egy ilyen "legelterjedtebb rövidítések magyarázata" rész? Mindenki jól járna,főleg a vérkezdők. Bár ki tudja,lehet hogy van,csak én annyira vérkezdő vagyok,hogy meg sem találom?