Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Stratégia & Tippek
Register Stats Members List Today's Posts

Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-30-2007, 12:20
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
Senkit nem izgat mennyi tornyod van. Mindig úgy számolom a támadást, hogy megnézem mennyi íjászod van, és leosztom azzal a számmal, amennyi elfér egy toronyban. Tehát mindig max toronnyal számolom a védőt, akármennyi is van.

Egy toli meg a 15%-oddal is megnézi a tornyaid, ha arra kíváncsi. Márpedig óriás varázslók nem mászkálnak MF-ként. (Tudtommal.)

Egy valamiben viszont nagyon egyet értek.

Ezek az éplistázós izék CSOPORTFÜGGŐK! Lehet, hogy ahol te játszol, ott az a gnóm szuper. Ahol meg én játszom, ott meg az enyém állja a sarat.

És ez mindenkire vonatkozik. Jó éplista NINCS!
Mindenkinek meg kell találni neki mi a jó. Mondhatunk valakinek 70% barakkos ork tábornokot hadinak, csak épp lehet nem fog tudni vele játszani... Vagy olyan csoportban van, ahol semmi értelme egy olyan országnak.

Szóval senki ne vegyen mérget arra, hogy ha a külső fórumon kér egy éplistát, és azt megépíti, akkor ő lesz az überálleszatyaúristen a csoportban.

Nem lesz az! Mindig lesz valaki, akinek jobb a szövije. Vagy szerencsésebb. Vagy csak több a pénze, mert egy kiárult orit lelopott lépés vagy újrázás előtt...

Ettől függetlenül, amit leírtam, nem támogatnék egy bányákkal meg minden ilyen izével ellátott deffenzív gnómot. Mert azt biztos hogy mindneki szétkapja, aki 5 körön belül van. (Szerintem.)

No, itt viszont egyetértek Azért is mondtam már az elején, hogy nem hiszek az éplistaadogatásban. Leírtam nekem mi működik, és hogy csinálom. Persze egy feles átjön 15% gnóm kocsmán, de L-ben 1k heki felett ritkák ám a felesek, mert felkopik az álluk. Szal ez van. A gömböm elküldöm priviben, és számold ki ha minden íjam toronyban van hány hekiről kellene ork tudós tábornokkal támadnod, hogy beférj
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules