Senkit nem izgat mennyi tornyod van. Mindig úgy számolom a támadást, hogy megnézem mennyi íjászod van, és leosztom azzal a számmal, amennyi elfér egy toronyban. Tehát mindig max toronnyal számolom a védőt, akármennyi is van.
Egy toli meg a 15%-oddal is megnézi a tornyaid, ha arra kíváncsi. Márpedig óriás varázslók nem mászkálnak MF-ként. (Tudtommal.)
Egy valamiben viszont nagyon egyet értek.
Ezek az éplistázós izék CSOPORTFÜGGŐK! Lehet, hogy ahol te játszol, ott az a gnóm szuper. Ahol meg én játszom, ott meg az enyém állja a sarat.
És ez mindenkire vonatkozik. Jó éplista NINCS!
Mindenkinek meg kell találni neki mi a jó. Mondhatunk valakinek 70% barakkos ork tábornokot hadinak, csak épp lehet nem fog tudni vele játszani... Vagy olyan csoportban van, ahol semmi értelme egy olyan országnak.
Szóval senki ne vegyen mérget arra, hogy ha a külső fórumon kér egy éplistát, és azt megépíti, akkor ő lesz az überálleszatyaúristen a csoportban.
Nem lesz az! Mindig lesz valaki, akinek jobb a szövije. Vagy szerencsésebb. Vagy csak több a pénze, mert egy kiárult orit lelopott lépés vagy újrázás előtt...
Ettől függetlenül, amit leírtam, nem támogatnék egy bányákkal meg minden ilyen izével ellátott deffenzív gnómot. Mert azt biztos hogy mindneki szétkapja, aki 5 körön belül van. (Szerintem.)