Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Van egy tippem, hogy az Atié.   
Egyébként szerintem diszkriminatív dolog kitenni a 666-osokat.
A sátánizmus is egy vallás, még akkor is, ha nincs bejegyezve Magyarországon.
Ha Jézus ismertetőjelei mondjuk a 33, vagy az INRI, vagy valami, és ezeket beírom egy orinévbe, ne mtörténik semmi.
Nekem például az MSN-esn e-mailomban benne van a 666 szám, és nem azért mert sátánista vagyok, hanem mert ez a sorszám jutott. Nagyon fiatal voltam amikor regisztráltam, és nem is ezt írtam be, csak kiírta, hogy foglalt, és ott felsorolt pár számot, ami még nem. Ez szimpatikus volt, mert 6 egyforma szám volt, így hát rákattintottam. Azóta az az e-mailom.  (Niylbván, ez itt nem áll fenn, hsizen szándékosan írják be) De nem látom elfogadhatatlannak. Még akkor sem, ha nem értek egyet a sátánimádással, vagy bármi ilyesmivel.
A 3. Birodalmat sem értem miért tiltott országnév.
Sőt, én egy Hitler nevű országot is csont nélkül el tudnék képzelni... Nem tudom miért elfogadhatatlan.
|
Rég jártam erre : )
Annyit szeretnék hozzátenni, hogy a sátánizmusnak köze sincs a 666-hoz. Bárki nyugodtan utánanézhet, akár neten is. Church Of Satan a nevük, amugy Erdélyből származó magyar vér is csorgadozott az alapitó ereiben, úgyhogy húzzuk ki magunkat, a mi fiunk, na : ) Ja neve elmaradt Anton Sandor la Vey. Ha jol rémlik.
Nem szeretnék hosszan irogatni erről, ezért röviden annyit a bejegyzett satanizmusrol, hogy nem hisznek semmilyen emberfölöttiben. Leginkább ateisták, de azért többek annál. Akit érdekel olvasgasson utána vannak érdekes dolgok, tényleg. Ami a 666-ot illeti azt ördögimádásnak hívják és nem más mint keresztény babona, alaposan félreértve. Bocs az offért, de gondoltam a tudás sokat ér : )