Quote:
Originally Posted by ErdelyMagyaria
Te sem erted Ente... Nekem nem kell megoldas es nem akarom megoldani! Igy mar ertheto? En jatszani akarok es magamnak akarok jatszani nem azert h 6 havonta a munkam nagy reszet valaki elvigye es en csak nezzem mint egy sorozatfilmet amelynek mindig ugyan azt a reszet mutatjak...
Megint hangsulyozom h nem kell megoldas es nem akarom megoldani + nem a csatakrol vitazok itt hanem egyesek allitasarol... Ugy h remelem utoljara leirom es tobbet nem lesz szukseg ra:
NEM KELL NEKEM MEGOLDAS, NEM AKAROM MEGOLDANI
NEM A CSATAKAT VITATOM HANEM EGYESEK ALLITASAIT
Remelem igy jobban latszik es aki csak reszlegesen olvass az is meglatja...
Kulonben amiket te javasolsz az a jatekszabalyokba utkozik... csak igy megjegyzem...
|
Lehet hogy őrülten hangzik, de ki lehet játszani a nagy tartalékokkal rendelkező klánt is. Nem könnyű, sőt nagyon nehéz de le lehet. Nem arra kell menni hogy forduljunk, hanem az ellenséges klán legyőzésére. Nem mindenkinek fedezni és araszolgatni hanem ésszel és taktikával menni előre. Ez nem hetek vagy hónapok kérdése hanem sokkal több idő. Sajnálom de ne mtudom azt mondani hogy nem lehetne minket is leszedni mert le lehetne, az hogy ezt nem tudjátok végrehajtani az a ti dolgotok. Volt már arra példa hogy hatalmas topklánokat szedtek le a játék történetében az újoncok, ha ott sikerült akkor itt miértne sikerülne? Azért mert mindenki úgy áll hozzá fő cél a fordulás és hogy ezt nem lehet végrehajtani.
Bármilyen furán is hangzik de szerintem nem a játékkal van a fő gond hanem a játékosok hozzáállásával.