Originally Posted by Révész
Miért ha idéz a szövegből akkor mi történik? Kizárod innen, vagy végleg kizársz engem, mert konkrétan bemásolja ide az üzenetet. Nem felmenő ági rokonát szidtam nem azt írtam, hogy b***d szájba a k*rva anyád. Ennyire iskolázott vagyok, de úgy látszik Te nem, mert nem tudod mit jelent a felső ági rokon emlegetése. Keress egy értelmező szótárt nézz utánna vagy íratkozz be valahova, ahol elmondják Neked az általad említett szó értelmezését!
7 éve játszom ezzel a játékkal. Volt egy országom Révész néven 119430-as számon, amit sajnos törölnöm kellett, mert tönkre ment magán okok miatt.
Szóval 7 éve játszom, soha egyetlen büntetésem sem volt. Ha ez, hogy az "anyukádnak meg a haverjaidnak irogas ilyet" sértő, valamint az, hogy "van olyan, hogy az ember a pöcs rossz végén van, mi is voltunk már ott, most Te vagy", akkor valami nagyon el van rontva nálatok! Tudod miért, mert leszarjátok a játékot és a játékosokat, mert Neketek csak pénz számít!!!!
Amióta beindult a VIP tagság puszira megy nálatok minden, hogy mennyire jól fizető a csóka, hát akkor védjük meg, mert mennyi embert hozhat a játékba amitől mi qrva jól fogunk élni!
Ja a következő amit csinálni fogsz, hogy moderálod a levelet és innen is kizártok, mert csak erre van képesítésetek, meg szuper üzenetre, hogy most már tudod mit kellene csinálni állj fel a padlóról és csapj vissza. Na tudod kinek írogass ilyen szövegeket. Beírjam vagy el tudod olvasni abból a levélből amit a srácnak írtam.
Most, hogy megsértettelek, nyugodtan törölheted az országom, sőt a többit, mert ehhez neked jogod van. Ja és gyorsan moderáld ki a levelem nehogy sokan elolvassák, mert rossz fényt vet a kicsi pofikátokra.
Anagyias banda vagytok!!!! Na most örülj és verd magad a földhöz, hogy mekkora spíler csávó vagy!!!
|