Quote:
Originally Posted by szajonara
Most keltem, ez a gyerek insomniás lehet folyamatosan fenn van, még mindég üres az orink  , Megnéztem a belső forumot is, sajnos a vezérunk írta neki. És még ő panaszkodik, már több mint egy napja védelem nélkü van mindenki orija, és a support ne tesz semmit, eddig összesen180 hekit vesztettem. Érdekes hogy vannak akik bármi kis hibáért törlést és anarchot kapnak, másoknak meg mindent szabad. 
|
nyugalom, ha itt elkezded szidni a supportot, akkor ati bannolni fog. szoval ezt ne tedd. a support nem dont pillanatok alatt. lehet tobb nap is.
javaslatom: mindekozben ne irjatok hulyesegeket se a belso, se a kulso forumra. ne irjatok durva uzeneteket se zoldben. dobjatok ki a tagot es varjatok szepen TURELEMMEL a support reagalasara.
visszakapni semmit nem fogtok, de karpotolhat az erzes, hogy ezert az egesz kompaniat atrakjak vagy torlik. nemcsak azt, aki tagkent becsapta a szoviteket, hanem a haverjait is, akik ekozben tamadtak a szoviteket.
ha minden ugy igaz, ahogy ide leirtad a topikinditaskor, akkor nem lehet 2seges, hogy meglesz az eredmeny. de nyugalom.