Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
en ertem mirol lehet szo. kedves pea, a hsz-ed alapjan benne vagy azon kevesek kozott akik lefordulhatnak az a-bol, es mivel az a nehany ember aki ezt megteheti akadalyozza a tobbit, ezert kivivtak a kozutalatot azok kozott akik ezt nem tehetik meg. es addig taposnak amig gyenge vagy. meg amugyis orulnek, hogy egy kek szamos orit szivathatnak. meg tudom erteni. ha erdemes vagy a kek szamra, akkor ugyis tudod hogyan kell kilabalni belole. tokre oszinte voltam (bar semmi kozom az artokhoz, jelenleg 1 napos orim van az egesz queosiaban).
|
Igen pontosan ezt gondolom én is, ezért nem is levelezgetek velük. Attól ez nem fog megoldódni. Természetesen van megoldás ilyen esetekre, de ez akkor sem járja. 4E körön keresztül tapostam az A-t, hogy lefordulhassak. Nem óhajtom minden egyes lefordulásnál ugyanezt a procedúrát végigjárni. Arról nem is beszélve, hogy más ugyanígy járhat. Amúgy kétlem, hogy remedyvel ugyanezt tették volna. Aglow-val viszont lehet hogy ugyanezt eljátszották, és azért van most itt szabin a V alján. Természetesen, ahogy az A esetében, nem csak siránkozok, ahogy Ati gondolja, hanem megpróbálok tenni is valamit. Talán sikerül, talán nem, de akkor is elmondom, ha játék közben olyasmivel találkozom, ami elveszi a játék ízét.
pea