Quote:
Originally Posted by Kubbi
Nem vagyok benne biztos, de úgy tudom, hogy a vihar, csak mélyszabi alatt esik le. De ez nem biztos. 
|
én úgy tudom sima szabinál....
Quote:
Ez szövire is igaz. Korábban is írtam, hogy egy nagyobb csoportban, ha azt írja ki, ohgy 2-3 körről jön az áldás, akkor nagy az esélyed rá, hogy nincs is benne a pontlistádban. Vagy éppen 50vari van a környékeden  Akkor aztán van mit gömbözgetni...
|
én nem voltam még olyan csopiban ahol ne láttam volna a 3 körre lévő orikat... Hol van ez?
Quote:
Ez mint mondtam, nem mindig megoldható.
|
Nem tudom mi nem oldható meg.. pontlista , a varis munkája, + a korábi ,meglévő és potenciális ellenségek prioritását élvezve leszükíteni a kört nem lehetséges?: O
Quote:
Az én környékemen, szinte minden szövinél, van egy full varis. 
|
Jó kis környék ... érdekelne merre van.. JAh a hullához viszonyitva mindenki full varis

D
Quote:
mennyi ideig is van nyitva egy tk? 10körig. normál csopiban az 10óra. Ki az aki nem néz rá 10óránként az országára?
Persze lehet hogy megússza a tolvaj, de a következő próbálkozásnál, már biztos hogy mindenki les tk-t.
|
Egy normál csopis van h nem néz rá 10 körönként mert nem megszálott...
alszik 8 órát és még 2 órát tesz-vesz a játék nélkül....
Igen a következőnél.. márha lesz következő és az illető nem zuhan jó pár kört lejjebb a tekizés miatt.. vagy lesz olyan hülye a tolis és másnap megint benéz...