Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok

View Poll Results: A felvetődött javaslatok közül melyiket tartod szimpatikusnak? (Akár többet is.)
Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség. 38 40.00%
A-ban maradjon a korábbi top 30% követelmény minden forduláshoz. 47 49.47%
A-ban szigorodjon a top 20% követelmény minden forduláshoz. 4 4.21%
A-ban kisebb %-ok kelljenek, mint lenti csoportokban; más legyen az A-ból és B-ből fordulás igénye. 12 12.63%
A-ban a B-s országénál 1-gyel kisebb kékszámhoz tartozó követelmény legyen. 11 11.58%
Az A-s országnak mindig a saját követelményét kelljen teljesítenie a B-ből való forduláshoz is. 7 7.37%
Legyen kötelező az A-ból is fordulni. 15 15.79%
Maradjon minden úgy, ahogy most van. 23 24.21%
Multiple Choice Poll. Voters: 95. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-01-2006, 09:13
Arrakis Arrakis is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Goldy View Post
Arra ha a top olyan marhára élvezetes játékot akart akkor vajon miért fedezgette fel magát a világűrbe?
Miért elfogadott séma az hogy fogja magát és ott gyökeret ver és nézegeti magát a best listában?
És miért zavarja az A-s játékot annyira kedvelőket ha vki fordulni szeret? Ennyire szúrja a szemed hogy vkinek 3-asa 6-osa van? LÁtszik hogy régóta játszik és aktív, az -ba nem fog neked a sok személyiségével bezavarni úgysem.
És ne mond már nekem hogy a topba olyan rohad egyszerű TISZTESSÉGESEN bejutni, ez alatt azt értem hogy akikkel lepaktálsz azok is azok mind, nincs balkézről jött pénz.
Első rész: véleményem szerint azért, s most megint megdobálnak virágokkal mert a top egy része teljesen érdemtelenül tartózkodik ott ahol, addig sem nagyon akcióztak, s az után sem fognak, hogy ott vannak.
Aztán ott a másik fele, akiket visszatérő motívumként csak így emleget a népnyelv: "és vala kijövének a nagy gazdag klánból, s támadnak" ezt már párszor hallottuk, csak egy lépéssel tovább nem mentek, akik ezt mondják, hogy hát akkor az a része a topnak, aki mondjuk szerintem is "le a kalappal" kategória, mert matek megy, gazdasági dolgok mennek, hogyan építsünk orit alapfokon kiolvasva... miért is sikeresek ők?
A kulcsszót a legtöbben megfogalmazzák, csak nem értik.
Mert támadnak!

Középső rész: Nem zavar, de minél nagyobb a szám, annál jobban küzdjön érte meg a delikvens, ez így oks.
Ha a véleményem érdekel én mindig minden csopiban tisztelettel adózom annak, aki kis 5 - 6al ott rohangál a környékemen, sosem veszem félválról. Ő másra helyezi a hangsúlyt, nem arra, hogy a játék tetején érjen el sikert, hanem hogy a személyiségeivel minél előnyösebb orit építhessen.

Harmadik rész: múlt héten elemeztem egy etikai irányelveket tartalmazó kódexet egy tantárgy keretében.Tágan értelmezhetőek voltak a megfogalmazások. Itt sem tudok egyértelmű meghatározást írni arra, hogy mi a tisztességtelen. A piaci értelemben véve a monopolhelyzet. Ez itt inkább oligopólium, van kb 3 nagyobb, meg 3 kisebb klán, aztán slusszpassz. Ők irányítanak, de egymásnak is bezavarnak. ha a pénz keletkezésének jogszerűségét nézzük, sztem a gyűjtök, harácsolok (piac, fosztás), fellépek, átadom a szövimnek, leújrázok, s megvan a duplája. Vagy ha mindenhol felverekedte magát bizonyos magasságba, s ott leállt pénzt csinálni.Vagy az Aban két részre osztják a klánt, az egyik termel, a másik üt, majd a másik termel, s emez a fele üt mellé.
Ezek konkrét példák voltak, hogy az általam ismert "gazdag" orik hogy csinálták meg a pénzük.
Az én megítélésem szerint egyik sem tisztességtelen.
Reply With Quote
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules