Quote:
Originally Posted by Goldy
Arra ha a top olyan marhára élvezetes játékot akart akkor vajon miért fedezgette fel magát a világűrbe?
Miért elfogadott séma az hogy fogja magát és ott gyökeret ver és nézegeti magát a best listában?
És miért zavarja az A-s játékot annyira kedvelőket ha vki fordulni szeret? Ennyire szúrja a szemed hogy vkinek 3-asa 6-osa van? LÁtszik hogy régóta játszik és aktív, az -ba nem fog neked a sok személyiségével bezavarni úgysem.
És ne mond már nekem hogy a topba olyan rohad egyszerű TISZTESSÉGESEN bejutni, ez alatt azt értem hogy akikkel lepaktálsz azok is azok mind, nincs balkézről jött pénz.
|
Első rész: véleményem szerint azért, s most megint megdobálnak virágokkal

mert a top egy része teljesen érdemtelenül tartózkodik ott ahol, addig sem nagyon akcióztak, s az után sem fognak, hogy ott vannak.
Aztán ott a másik fele, akiket visszatérő motívumként csak így emleget a népnyelv: "és vala kijövének a nagy gazdag klánból, s támadnak" ezt már párszor hallottuk, csak egy lépéssel tovább nem mentek, akik ezt mondják, hogy hát akkor az a része a topnak, aki mondjuk szerintem is "le a kalappal" kategória, mert matek megy, gazdasági dolgok mennek, hogyan építsünk orit alapfokon kiolvasva... miért is sikeresek ők?
A kulcsszót a legtöbben megfogalmazzák, csak nem értik.
Mert támadnak!
Középső rész: Nem zavar, de minél nagyobb a szám, annál jobban küzdjön érte meg a delikvens, ez így oks.
Ha a véleményem érdekel én mindig minden csopiban tisztelettel adózom annak, aki kis 5 - 6al ott rohangál a környékemen, sosem veszem félválról. Ő másra helyezi a hangsúlyt, nem arra, hogy a játék tetején érjen el sikert, hanem hogy a személyiségeivel minél előnyösebb orit építhessen.
Harmadik rész: múlt héten elemeztem egy etikai irányelveket tartalmazó kódexet egy tantárgy keretében.Tágan értelmezhetőek voltak a megfogalmazások. Itt sem tudok egyértelmű meghatározást írni arra, hogy mi a tisztességtelen. A piaci értelemben véve a monopolhelyzet. Ez itt inkább oligopólium, van kb 3 nagyobb, meg 3 kisebb klán, aztán slusszpassz. Ők irányítanak, de egymásnak is bezavarnak. ha a pénz keletkezésének jogszerűségét nézzük, sztem a gyűjtök, harácsolok (piac, fosztás), fellépek, átadom a szövimnek, leújrázok, s megvan a duplája. Vagy ha mindenhol felverekedte magát bizonyos magasságba, s ott leállt pénzt csinálni.Vagy az Aban két részre osztják a klánt, az egyik termel, a másik üt, majd a másik termel, s emez a fele üt mellé.
Ezek konkrét példák voltak, hogy az általam ismert "gazdag" orik hogy csinálták meg a pénzük.
Az én megítélésem szerint egyik sem tisztességtelen.