Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-09-2010, 20:00
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Hex View Post
Ha én most a helyedben lennék két dolgot kérnék Gee-től.
Folyamatosan visszatélrő probléma volt, hogy átverték egymást az emberek országátadásokkal.

Ezért direkt az anarchosoknak ki lett találva egy rendszer, amivel ez teljesen megszüntethető, és minden országátadás visszaélés nélkül megtörténhet.

Miért lett ez kitalálva? Azért, hogy ne legyenek visszaélések az országátadásokkal!

Ha rendeltetésszerűen lett volna használva az ország átadása funkció, akkor most nem lenne miről beszélnünk, mivel már a törlést kiváltó esemény sem történhetett volna meg.

Nem tudom ennél jobban leírni, hogy mindennek nyoma kell, hogy legyen a játékon BELÜL. Az Interneten vagyunk. Nem tudom mégcsak a nevét se Gee-nek. A másik résztvevőnek végképp. És mivel net, ez így is van rendjén, senkinek semmi köze a valós adatokhoz, nekem se.

Ennek megvan az a hátulütője, hogy ha valaki szándékosan nem a játék adta kereteket használja, akkor a segítség minden lehetőségét kizárta.

Nem véletlenül vannak a fejlesztések! Nem véletlenül vannak a játékon belül meg azok a lehetőségek, amik!

Ha direkt nem ezt használja valaki, azzal nem tudok mit kezdeni akkor sem, ha azt állítja, hogy 50 millió forintot fizetett ki valakinek.

Nyoma van? Nincs. Szóbeszédre nem lehet alapozni azt, hogy melyik kinek az országa. Ezentúl akkor bemondás alapján legyenek a jelszavak is kiküldve? Aki azt mondja magáról, hogy ő Hex, annak mondjam meg az összes országod jelszavát? Ez nyilván nem működhet így.

Ha valaki direkt kikerüli a játék nyújtotta biztonsági intézkedéseket, akkor sajnos nem tudok segíteni. Ebben nem.

Úgyhogy nem két, hanem csak EGY dolgot kérek Gee-től, és mindenki mástól is: tessék a játék funkcióit rendeltetésszerűen használni! Azért vannak!
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules