Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Stratégia & Tippek

Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-03-2008, 21:44
tulip tulip is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Hüpike View Post
5% morálonkánt 0,5% bevándorlás érhető el:

75-79% 2,5%
80-84% 3%
85-89% 3,5%
90-94% 4%
95-99% 4,5%
100% 5%

de mondom - bocsáss meg h ezt írom - a te szinteden lényegtelen. teljesen jó ahogy remy leírta, egyszer éhezik, egyszer eszik és bőven plusszos leszel. azért kértem h írd le a példát, mert biztos vagyok benne, hogy vmit nem jól csináltál és akkor megmondtam volna mi a rossz.
Nincs mit megbocsájtani, tisztában vagyok vele hogy nem vagyunk egy súcsoportban, azért is kérdeztem rá az 1 raktárra, mert biztos nem tréfából írtátok.
Kísérletezgettem törpeként kb. 12% kocsma, 7% templomom és 18% ház mellett, a sereg pedig kint volt a piacon és csak úgy tudtam megfogni a lakosságot 75% morál mellett, hogy ha pl. azt írta ki, hogy 25 ezer bálát fogyasztanak körönként, akkor az 50% (12500 bála) elférjen a raktárban és 2 körönként 37500 bálát vegyen ki a helytartó. És ígyis csökkent a népességem, időnként kézileg vettem ki gabonát pluszba, hogy maradjon ki éhezéses kör.

Nyilván az orknak kicsit kisebb a lakossága, szinte nincs tolvaja és a varija is kevesebb és kevesebbet is eszik fajspec. varázslattal. Talán pont ennyi kellhet hozzá, hogy 1 raktárral 4000 heki alatt még elboldoguljon és ezért nem sikerült nekem törpével.
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules