Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

View Poll Results: Jó lenne egy ilyen lehetőség?
Igen, szerintem ez nagyon jó lenne! 17 44.74%
Nem, szerintem ez egyáltalán nem lenne jó! 17 44.74%
Talán jó lenne, de nem így. Más ötletem van! (Ötletkifejtés hsz formájában.) 4 10.53%
Voters: 38. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 03-13-2008, 11:51
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 2%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Betelgeuse View Post
Azért ez nem egészen így van... ha már messziről látod, hogy közelednek több időd van mint 9 kör. Hadihelyzetben jobban kiélezem az országomat. Ha hadis országok jönnek arra gyúrok ha varis/tolisok akkor arra...
izé, hogy kell 1 körről támadni?
Normálban mindenképpen nagyon szigorú feltételekhez kötném a névváltoztatást és tényleg jó lenne ha a pontlistán valahogy jelezve lenne az ország mellett, hogy nevet változtatott...
Univerzális egy országod lehet Bár szerintem a taktikai tanácsokat nem itt kéne megvitatni

Sokan mondtak sokféle drágítást. Volt aki brutálisat (Hóhér) és volt,aki kis finomat

Szerintem mindenképp jó lenne,ha fokozatos lenne a drágulás.Nem kell,hogy alacsonyról induljon,viszont lehessen megtenni akkor,amikor jólesik.
Ha valaki esetleg nem tudja észben tartani az ismerősöket,ott van a jegyzetek. Ha valaki nem tudja észben tartani az Őt érintő változásokat .. no igen. A szégyentábla mellett erre az esetre jól jönne egy fülecske,amire automatikusan felkerülnek az átírt országnevek. Ha valaki(k) nem nézik a címlapot? Felőlem bevezethetünk egy új varit is (~országtörténetek~),ami alapján követni lehet.

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules