Quote:
Originally Posted by Peti
én régebben javasoltam hogy addig ameddig nem éri al a román A azt hogy min 15 top hely legyen, próbálják úgy megoldani hogy a top30% ne pontlsitához elgyen kötve, hanem földhöz, legnagyobb ori földterületének a 70% +1 hekitől menjen a top, de elég sokan lehurrogtak hogy azt is lehetetlen elérni.
|
Peti elmagyaraztam h miert nem jo ez igy... a 70%+1 heki
Mi hany hekin voltunk? en 3800 korul... ha akarod pontos hekiszamot is mondok... 4 honap alatt osszegyujtottem 1400 hekit ugy h utottem mar nem is tom... 2x-3x... + a szovi nyomta a penzt amikor szuksegem volt es fullokat fedeztem... ha engem nem segitett a szovi akkor senkit... vegul szegyeltem h megint engem akarnak elore nyomni... Ha minden 6 honapban jon egy-egy nagy utes akkor mennyi marad az 1400 hekibol?
Es kovetkezo 6 honapban mar nem lesz 1400 heki... fedezesi arany no+el is visznek toled => meg tobb kati de az oszterulethez keppest ugyan azt a %-ot veszted a kovetkezo uteskor... vagyis tob terulet megy el es kevesebb jon be... idovel egyenlo lesz ... (hosszabb idon keresztul... nem 2-3 ev...)