Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-25-2007, 16:40
Csuri Csuri is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Akkor kellene egy olyan ujitás is már a végén hogy nem is kell belépni játszani csak beállítjuk a gépet hogy mit csináljon. Fossza a gyengéket stb. Azt 1 év mulva viszanézünk, hogy szintetlépjünk. És ez íy megy végig.Addig meg meg se kell látogatni a hodot.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 04-25-2007, 17:44
Lik-lak Lik-lak is offline
Member

Question

Sajnalom, ezt nemigazan tudom ertelmezni, talan ha valami indoklasféleséget is beleirtal volna, akkor lehetne is valamit kezdeni a hozzaszolasoddal.
Ha szerinted aza "gomb" amit felvazoltam tul nagy elony, akkor magyarazd meg hogy miert, es ne mellebeszelj.
Reply With Quote
Old 04-25-2007, 21:29
Csuri Csuri is offline
Junior Member

Na akkor leírom egyszerübben.
Azon agyal a társaság, hogy hogyan kellene a tolisok lopkodásait könnyebé tenni. De istenem akor mit akarnak csinálni ebben a játékban ha már a lopkodást is a gép rendezi. Napi egyszer meglátogatják a hodot? Más meg keresse fel a honlapot 3-4 óránként hogy támadni tudjon vagy ártani tudjon nekik???? Ez szerintem nem fer. Elhiszem hogy nekik kényelmes lenne de másokkal szemben nem fer. Hadisként egy szöviharcban nekem napi 6 szor kell felnéznem hogy haszna legyen a támadásoknak. Akkor ezek szerint a tolisnak csak napi egyszer keljen belépni mikor a tekijeimet eladja piacon vagy megnézze hogy milyen kárt okozott???
Reply With Quote
Old 04-25-2007, 21:36
Member

Question

Quote:
Originally Posted by Csuri View Post
Akkor ezek szerint a tolisnak csak napi egyszer keljen belépni mikor a tekijeimet eladja piacon vagy megnézze hogy milyen kárt okozott???
Te mirol beszelsz? elolvastad egyaltalan akarcsak a topiknyito hozzaszolasomat? Nemvagyok biztos benne, hogy teljesen erted az elkepzelesemet, de mivel levan irva korabban, ott eltudod olvasni.
Ha megertetted mirol van szo, akkor folytathatjuk tovabb az eszmecseret. Ha pedig neadjisten en ertelmezem rosszul sajat magamat es nemlatom, hogy ezaltal miert kellene a tolinak csak 1x fellepni naponta, legyszives vilagosits fel.

Meg annyival kiegeszitenem, mert talan tenyleg nem egyertelmu a nyito postban, hogy ez az uj mezo az alvilag menupontba kerulne be az en elkepzelesem szerint, oda afelé a lista fele ahol kitudod valasztani az akciokat... bar ugy vettem eszre eddig ezt altalaban ertettek az emberek.

Last edited by Lik-lak; 04-25-2007 at 21:41.. Reason: kieg
Reply With Quote
Old 04-26-2007, 08:40
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Azt nem értem, hogy ezt miért ide kellett nyitni, elég javaslat íze van.
De akkor beszélgessünk csak úgy

Szóval én nem értem, hogy a varázslatnál miért jegyzi meg ezzel szemben a tolvajlásnál meg nem. Szerintem egyiknél se kéne.
Reply With Quote
Old 04-26-2007, 12:04
Member

Red face

Hat nemtudom, meg sosem nyitottam temat a javaslatokhoz, es tartottam attol, hogy nagy hulyeseget irok, es ugytunne, hogy csak-azert-hogy-irjak-valamit teszem, olyan Pistike modon ( ), pedig nemis.

Ati, megtenned, hogy atmozgatod a megbeszelesek rovatba, vagy ha oda "mar nemfer", akkor az elvetettek koze, hogy ne legyen ra tobb betu fecserelve... Koszii
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules