Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-07-2007, 20:37
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Penya View Post
Piacborítást nem csak tekipiacra értettem. Mondjuk eladja az összes tekercsét vagy legalábbis nagy részét és a pénzt átviszi máshova. Azt azért ne feledjük el h nem egyedül vannak fent akik ott vannak. Továbbra sem értem miért jó az h két háborúnál többet nem bírsz ki, mert tartalék nélkül nem tudod pótolni a veszteségeket csak hosszú hetek után. Felmész G be vagy B be és ott tartalék nélkül halott vagy. Ha minimális pénzed van akkor sem jobb a helyzet. Hangsúlyozom milliárdok nélkül is fel lehet jutni az A ba ezt nem vitatom de ha harcolnod kell azt nem viszed el szárazon ha nincs tarcsid.
a piacban igazad van... de ha kiszámolod csak 100könyvtárral 3.333.333 tekercsnél jön el a stagnálás ahol kiegyenlitődik a tekercs irás vs. kopás aránya (0,3% al számoltam az ötlet szerint) mondjuk 2.000.000 tekercsig szinte nem is érezhető a kopás a piacon... mert itt még dominál az írás... sztem ez már elég elfogadható tartalék ezzel csak az irreálisan nagy tartalékot szoritanánk vissza, mert ez a 2milla tekercs is csoport függöen 6-10mrd aranyat jelent...

Sponsored Links
Old 02-08-2007, 11:07
empty empty is offline
Junior Member

Longevity: 95%

Penya.

Aki 5k hekin multizik az gondolom az anarchban van, vagy oda fog kerülni előbb-utóbb.

az árdrágulást simán ki lehet védeni, nem muszáj mindent megvenni amit a piacon látsz, még akkor sem ha épp a milliárdok otthon figyelnek:-) Ha drága a nyersi vagy a katona, képezhetsz is, tarthatsz bányát, van rá lehetőség a játékban hogy ne kelljen megvenned semmit amit drágának találsz.

Meg lehet próbálni a tekiből befolyó pénzeket katonába rakni de ez csak kevesnek fog sikerülni. Sztem messze nincs annyi katona a piacon amennyit a tekik árából venni lehetne most. /talán az anarcban/ A nyersit is lehet borítani, kérdés hogy meddig:-)
Old 02-08-2007, 13:00
Croissant Croissant is offline
Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Penya View Post
hány könyvnek csökkent az értéke mert fogdosták, vagy mert idős?
Isten bizony, nekem is ez (ill. az antikvárium) jutott tegnap az egészről az eszembe, csak már nem akartam szaporítani a szót
Old 02-08-2007, 20:15
Xeper Xeper is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by empty View Post
Penya.

Aki 5k hekin multizik az gondolom az anarchban van, vagy oda fog kerülni előbb-utóbb.

az árdrágulást simán ki lehet védeni, nem muszáj mindent megvenni amit a piacon látsz, még akkor sem ha épp a milliárdok otthon figyelnek:-) Ha drága a nyersi vagy a katona, képezhetsz is, tarthatsz bányát, van rá lehetőség a játékban hogy ne kelljen megvenned semmit amit drágának találsz.

Meg lehet próbálni a tekiből befolyó pénzeket katonába rakni de ez csak kevesnek fog sikerülni. Sztem messze nincs annyi katona a piacon amennyit a tekik árából venni lehetne most. /talán az anarcban/ A nyersit is lehet borítani, kérdés hogy meddig:-)
A teki teljesen el fog értéktelenedni, a katonai egységek és a nyersanyagok pedig eszetlenül drágák lesznek a felvásárlások miatt. Kinek is jó ez? Talán senkibek. Arra jó lehet, hogy a tekilopást mint gazdagodási út megszünteti. Szerintem ez nem jó út semmiképpen.
Old 02-08-2007, 22:08
skiti's Avatar
skiti skiti is offline
Member

pár napot nem voltam itthon.
hazajövök és azt látom hogy ez a rémálom topic amire még szót vesztegetni is kár, még mindíg él...
ez megint a savnya a szőlő szindróma.
nekem nincs, mert lusta vagy béna vagyok hozzá, vesszen el másé is!
aki eddig gyűjtögetett az döbbenjen rá hogy elizélt pár hónapot, aki már odajutott ahová akart az örüljön hogy megint csak nehezebb lesz beérrni...
ehh...
ennyi baromságot összehordani, csak hogy verhesd a melled hogy (isten ne adja) van egy módosítás amit te agyaltál ki keserű delíriumodban, esetleg annak másnapján hogy valaki akinek legalább az oriját etetni van pénze, seggbedurrantotta a tiéd.
tudom, tudom, mondtad már hogy tele vagy pénzzel, de már akkor sem hittem el.
azt is mondtad hogy játszani tudsz, azt se hiszem el.
ez egy számolgatós játék tudod, és nem a köv órára hanem a köv évre számol az ember álltalában, ha eléred azt a szintet egyszer akkor majd rádöbbensz.
hosszú távra pedig csak tartalékokkal lehet számolni.
Old 02-08-2007, 22:16
dreaman68 dreaman68 is offline
Member

Longevity: 97%

én csak azt nem értem h empty minek rugdossá tovább a halálba ezt a topicot...
mert ha legalább egy normális átgondolt ötlete lett volna ez ellen -tartalákok-
de hát....
Old 02-08-2007, 22:33
skiti's Avatar
skiti skiti is offline
Member

másról sem szólnak, ezek a topikok, élén ezzel a förmedvénnyel hogy minél elérhetetlenebb legyen vinni valamire a játékban!
mert mi is a cél a hódítóban?
persze mindenkinek más, de alapvetően?
nem akarok mások nevében beszélni, beszélek a sajátomban!
egy ori az A-ban, messze a topphatár felett, és egy forgós ori, amelyik összekalapál pár személyiséget.
lassan sikerül teljesen ellehetetleníteni azok dolgát akik valami hasonló projektnek mostanában futnak neki!
fedezés módosítás....
gratula, feljutni ha nem húznak, nem lehetetlen, de írdatlan pénz kell hozzá.
aki már fennt van annak persze jó, mert nehezebb feljutni hozzá!
több személyiséget akar valaki? persze lehet, de már sokkal nehezebben mint korábban...
és ez a sok nehézség mind pénzkérdés!
most meg még azt is el akarjátok lehetetleníteni aki valami ilyesmire esetleg már össze is szedte a lóvét vagy épp ezt csinálja?
lassan habzik a szám ettől a baromságtól!
hódíts! háborúzz! menj A-ba! szerezz személyiségeket! szerezz rangot!
de persze úgy hogy van is esetleg rá pénzed, mert tegyük fel 2004 januárja óta erre gyújtesz, és ezért termelsz, az most szép lassan elfolyik a kezedből....
empty, áruld már el melyik az orid!
Old 02-08-2007, 22:44
Grabi Grabi is offline
Member

erősen túlzol. se a fedezés nehezítés, se a több szemesek top% változása nem lehetetlenítette el ezeket a projecteket. csak végre a teljes tamagocsit megszűntette.
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
Old 02-08-2007, 22:49
Peter Peter is offline
Member

Quote:
Originally Posted by skiti View Post
empty, áruld már el melyik az orid!
ezt tedd meg légyszives te is
(persze csak pusztán kiváncsiság )
Old 02-08-2007, 23:00
skiti's Avatar
skiti skiti is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Hüpike View Post
erősen túlzol. se a fedezés nehezítés, se a több szemesek top% változása nem lehetetlenítette el ezeket a projecteket. csak végre a teljes tamagocsit megszűntette.
nem lehetetlenítette el, de baromira megnehezítette, lesajnálnám ha minden oritól elvennék a személyiségeit és az összes orit A-ban, ledobnák 3k hekire aki felette van!
jah, hogy megdolgoztak érte...
persze...
de nem annyire mint az utánuk következőknek kell!
és ha ez az elmebeteg javaslat átmegy akkor mindezt teheted pénz nélkül...
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules