Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-06-2007, 19:35
Cece Cece is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Dave View Post
van pl egy ország. 2-3 éven keresztül az alsó szint közepén, folyamatosan tömi a zsebét az induló országok kárára. és egyszerűen nem lehet velük mit csinálni, mert egy 6000 körös ori ellen egy éppen 250 körös 250 hekis ori mit tud csinálni? egyszer leártózom, ő fél pillanat alatt fullra vásárolja magát és kész... nem egy ilyen ország van... de ha a tartalékai nem lennének biztonságban senki ellen, akkor az ilyenek megszűnnének, arra koncentrálnának, h fejlesszék magukat, ne csak kizsákmányolnják a fiatal, kicsi orikat, és sok-sok ember játékkedvét elveszik vele.
Azt hiszem itt most alaposan melléfogtál.
Van orim az 5. csopi allján amivel gyártom a tekercseket. Nos, ha majd ezt nem tudom csinálni, mert jön valami módosítás, akkor másképp kel hozzáálnom.
Alapítok egy fullra húzott szövit és kénytelen leszek az új orikat leígázni és elvenni javaikat. Ez nehezíteni fogja a játékukat? Lehet. De ez van. Valamiből nekem ius meg kell élnem. És ha már védenem kell a vagyonomat (nem tudhatom biztonásgban hőn szeretett Báhiámnál) seregekkel, azok nem országomban nem fognak gabonazabálással és sörhasnövesztéssel foglalkozni.
Kétlem, hogy csak én lennék ezzel így.
Sponsored Links
Old 02-06-2007, 20:26
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Cece View Post
Azt hiszem itt most alaposan melléfogtál.
Van orim az 5. csopi allján amivel gyártom a tekercseket. Nos, ha majd ezt nem tudom csinálni, mert jön valami módosítás, akkor másképp kel hozzáálnom.
Alapítok egy fullra húzott szövit és kénytelen leszek az új orikat leígázni és elvenni javaikat. Ez nehezíteni fogja a játékukat? Lehet. De ez van. Valamiből nekem ius meg kell élnem. És ha már védenem kell a vagyonomat (nem tudhatom biztonásgban hőn szeretett Báhiámnál) seregekkel, azok nem országomban nem fognak gabonazabálással és sörhasnövesztéssel foglalkozni.
Kétlem, hogy csak én lennék ezzel így.

Nem csak a kis csoportokban gáz a seregpiac 5-dik szinten, hanem szinte mindegyikben, hol kisebb, hol nagyobb mértékben. Úgyhogy kifejezetten üdvös lenne, ha nem tekiben hanem seregben tárolnád a vagyonodat, mert ha van a piacon sereg, akkor a csoportok messze elhúzott topjai utolérhetővé válnak... De ez nem ide tartozik
Ami viszont igen, hogy egy ilyen 3 ezrelékes kopás, vagy mondjuk úgy Báhia ennyit kér amiért hajlandó foglalkozni az áruddal lényegesen kevesebb, mintha az oridban koptatnád a tekit- kivéve ha 200 heki alatt vagy-, ezáltal drágább lesz az extrém méretű vagyonok tekiben történő felhalmozása, amit a magam részéről mindenképpen üdvösnek tartanék.
Old 02-06-2007, 21:03
Csokibácsi Csokibácsi is offline
Member

empty, Neked is jó olvasgatást:

http://forum.queosia.com/showthread.php?t=64
Old 02-06-2007, 22:53
Arrakis Arrakis is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Dave View Post
van pl egy ország. 2-3 éven keresztül az alsó szint közepén, folyamatosan tömi a zsebét az induló országok kárára. és egyszerűen nem lehet velük mit csinálni, mert egy 6000 körös ori ellen egy éppen 250 körös 250 hekis ori mit tud csinálni? egyszer leártózom, ő fél pillanat alatt fullra vásárolja magát és kész... nem egy ilyen ország van... de ha a tartalékai nem lennének biztonságban senki ellen, akkor az ilyenek megszűnnének, arra koncentrálnának, h fejlesszék magukat, ne csak kizsákmányolnják a fiatal, kicsi orikat, és sok-sok ember játékkedvét elveszik vele.
Sztem meg a keménykedő orikat előbb utóbb szétverik, én nem tudom hol láttál ilyeneket.
Úgy ált végig szoktuk szövikkel fésülni a szinteket, csopikat, s én ilyet még nem láttam. Meg igazából azt sem értem ezt hol mondod, hány hekin?
200 környékén ha lusta vagy 5 hekit bebontani, hogy 20 körre legyél, akkor megérdemled, verjenek is szét. Ha 250en, akkor is el tudsz bontani míg fel nem töltöd magad annyira, hogy nekik ess, de még 400on, 388on, meg 779en is ugyanez a helyzet.
Szal tényleg nem értelek.
Old 02-06-2007, 22:54
Arrakis Arrakis is offline
Member

A hódító No. 1 szabálya: legyőzhetetlen ori nincs.
Innestől kezdve ez több szót nem érdemel.
Old 02-06-2007, 23:18
Lion Lion is offline
Junior Member

Longevity: 95%
Default Hmmm

Nos igen ezzel igy meg en sem talalkoztam Dave
Old 02-06-2007, 23:45
empty empty is offline
Junior Member

Longevity: 95%

Csoki.

elolvastam! végig...

fenntartom amit eddig írtam.

Senkinek nem kell szétdobálnia a vagyonát.A kopás csak az el nem adott cuccokra vonatkozna, tehát ami a piacról visszatér. Ha eladod, mint ami a piac eredeti célja, semmilyen hátrány nem ér. Ez a javaslatom lényege. Add el azt a tekit amit a piacra kiraktál. Ha véletlen mégsem adod el, még mindig kevesebb veszteség ér mintha otthon tartanád. De veszteség ér és ez remélhetőleg ösztönözne arra hogy a piacot rendeltetésszerűen használd.
Old 02-07-2007, 01:18
Xeper Xeper is offline
Member

Quote:
Originally Posted by empty View Post
Csoki.

elolvastam! végig...

fenntartom amit eddig írtam.

Senkinek nem kell szétdobálnia a vagyonát.A kopás csak az el nem adott cuccokra vonatkozna, tehát ami a piacról visszatér. Ha eladod, mint ami a piac eredeti célja, semmilyen hátrány nem ér. Ez a javaslatom lényege. Add el azt a tekit amit a piacra kiraktál. Ha véletlen mégsem adod el, még mindig kevesebb veszteség ér mintha otthon tartanád. De veszteség ér és ez remélhetőleg ösztönözne arra hogy a piacot rendeltetésszerűen használd.
Na ez így nem teljesen korrekt. Nem hiszem hogy célszerű olyan módosítást bevezetni, hogy mindenki törekedjen javainak a folyamatos eladására. Ez egy olyan negatív inflációt indítana, hogy elmenne mindenkinek a kedve az írástól/tekitartástól, mert semmit nem ér vele. És azt se feledd, hogy amit eladtál, az egy másik oriban megjelenik, tehát ha valakinek nagyobb tétele van, akkor azt úgysem veszi meg senki így, mert már nem éri meg. Látok arra is esélyt, hogy rövid távon írási ár köré essen a teki, és szinte semmi pénzáramlás nem lenne, mert nincs értelme befektetni egy fogyóeszközbe.
Old 02-07-2007, 03:21
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Cece View Post
...Miért baj, ha a piacot használom rakinak? ...
egyszerü hogy idézzem szószerint a súgót: "A piac nem raktár. Csak akkor tegyél a piacra árut, ha azt valóban el szeretnéd adni..."
emelett én javaslom ezt a piacon is tekikopásos dolgot, nem a tartalékok miatt hanem ideologiailag ez illik a hóditóba... hogy miért? :
szintén a súgóból:
"Minél nagyobb országod, a tekercseket annál többfele kell folyamatosan hurcolni,annál többen nézegetik,ezért annál gyorsabban is mennek tönkre...
most ha a piacra oda vissza nem hurcolják ezeket, ha az ember végiggondolja a piacon mindent végig fogdosnak, beleolvasnak akkor igenis itt is kopjon... a 3ezrelék sztem is böven elég...
ezt nem a tartalékok visszaszoritása miatt támogatom ami a tényleges topic, csak sztem ez így lenne logikus józan paraszti ésszel...
ha vki máshogy gondolja adjon egy pirosat és vigyen el egy piacra ahol üvegbura alatt lehet megnézni csak az árut

Old 02-07-2007, 11:06
Cece Cece is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
egyszerü hogy idézzem szószerint a súgót: "A piac nem raktár. Csak akkor tegyél a piacra árut, ha azt valóban el szeretnéd adni..."
emelett én javaslom ezt a piacon is tekikopásos dolgot, nem a tartalékok miatt hanem ideologiailag ez illik a hóditóba... hogy miért? :
szintén a súgóból:
"Minél nagyobb országod, a tekercseket annál többfele kell folyamatosan hurcolni,annál többen nézegetik,ezért annál gyorsabban is mennek tönkre...
most ha a piacra oda vissza nem hurcolják ezeket, ha az ember végiggondolja a piacon mindent végig fogdosnak, beleolvasnak akkor igenis itt is kopjon... a 3ezrelék sztem is böven elég...
ezt nem a tartalékok visszaszoritása miatt támogatom ami a tényleges topic, csak sztem ez így lenne logikus józan paraszti ésszel...
ha vki máshogy gondolja adjon egy pirosat és vigyen el egy piacra ahol üvegbura alatt lehet megnézni csak az árut
Majd adok, csak nem ezert. Ennek van
is ertelme, az meg mas kerdes hogy en nem szeretnem, ha lenne ilyen.
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules