Látom, semmi komromisszum hajlam nincs bennetek....
Amugy az egyik orimmal az A ban vagyok, és nagyon jól tudom ezeket a dolgokat.
Csak belegondol az ember, hogy ha a piaccal igy vissza lehet élni, akkor ez olyan mint az anarch, hogy lehet 100 orim is.... tehát ha rendszer lenne a piacon, akkor a játék is sokkal kiegyensulyozottabb lenne, mert akik a milliárdnyi tekiket, runákat forgatják, illetve a pacikat pihentetik a piacon az is ugy mond csalás, mert vissza élsz azzal hogy a piac nem raktár!
Tudom igy könnyü, és igy vagy erősebb az átlagos oriknál, de csalással.
Viszont ha egy rendszer kerülne be a piacba, sokkat javulna szerintem a játszahatoság.
Pl.: folytatom ezt a lehet hogy hülye kufár dolgot, ő nézné a kereslet/kinálat alakulását, ugy viszonyulnának az árak, és ha te nem akarod rögtön a piacra kidobni az árudat, akkor bizonyos magasabb összeghatáronként a Kufár felajánlaná, hogy meddig lehet a piacon..
Pl.: Kő 100 arany van a piacon ennyiért 2000000 db
te kiakarod rakni a köveidet ami 100000 db, de nem szeretnéd hogy elkeljen ezért azt mondja a kufár hogy 110 is kirakhatod de akkor maximum 13 órát lesz a piacon, de kirakhatod 120 is de akkor már nem válal felelőséget a hazaérkezéséért, ami 8 óra mulva lesz, és kirakhatod 130 is de akkor lehet hogy elopják 3 óra mulva amikor hazafelé tart.
Igy talán némi piaci versenyt lehetne előidézni, nem lehetne az árakat az egekbe strofolni, és aki sok árut akar egyszerre kirakni az nem tudja egy napig ott tárolni hanem csak 3-6 órát, vagy még annyit se, mert ténylegesen nem a kereskedelem a célja, ha mégis akkor kockáztasson hogy a sok, vagy drága, vagy mind2ő nem fog sokáig kint lenni, és ez és a napi 5X-ös piacozás talán kompezálna valamit,iletve a gyüjtögetők is tudnák hol tartani az árujukat, de csak korlázva!
Ez lehet hogy nagyon hülyeségnek hangzik